Last news in Fakti

5 Март, 2020 06:13 1 026 0

Манчестър Сити е на 1/4-финал за Купата на Англия (ВИДЕО)

  • манчестър сити-
  • купата на англия-
  • шефилд уензди-
  • футбол

Селекцията на Пеп Гуардиола си свърши работата срещу представителя на Чемпиъншип - Шефилд Уензди и надви "кукумявките" с 1:0

Манчестър Сити е на 1/4-финал за Купата на Англия  (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Сити е поредният тим, който си проправи място към четвъртфиналите за Купата на Англия. Селекцията на Пеп Гуардиола си свърши работата срещу представителя на Чемпиъншип - Шефилд Уензди и надви "кукумявките" с 1:0. Единственото попадение за "гражданите", които заложиха почти на оптималния си състав, отбеляза Кун Агуеро в началото на второто полувреме.

Манчестър Сити е на 1/4-финал за Купата на Англия  (ВИДЕО)

В 53-ата минута доброто му позициониране в полето на Шефилд позволи да бъде намерен от Бенжамен Менди и макар намесата на вратаря Уайлдсмит, коженото кълбо попадна в мрежата му.

Манчестър Сити е на 1/4-финал за Купата на Англия  (ВИДЕО)

Като цяло Сити можеше да си тръгне и с далеч по-изразителен триумф на "Хилзбъро", но пропуски направиха Рияд Марез, Бенжамен Менди и Рахийм Стърлинг. Към края на срещата подобен голям пропуск направи и националният бранител Джон Стоунс.

Манчестър Сити е на 1/4-финал за Купата на Англия  (ВИДЕО)

Уензди не съумя да даде какъвто и да е отпор на именития си опонент, като дори нямаше и точен изстрел в очертанията на неговата врата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА