Last news in Fakti

5 Март, 2020 06:41 1 188 1

Реал Сосиедад е първият финалист за Купата на Краля (ВИДЕО)

  • реал сосиедад-
  • купата на краля-
  • мирандес-
  • футбол

Баските оправдаха очакванията, като спечелиха и реванша си срещу сензацията Мирандес

Реал Сосиедад е първият финалист за Купата на Краля (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Реал Сосиедад е първият финалист в тазгодишното издание за Купата на Краля. Баските оправдаха очакванията, като спечелиха и реванша си срещу сензацията Мирандес. Гостуването завърши при успех за "синьо-белите" с 1:0. Така с общ резултат 3:1, селекцията на Имано Аглуачил очаква своя съперник в заветната битка за трофея. Най-вероятно това ще бъде големият враг Атлетико Билбао, който трябва да довърши Гранада във втория мач помежду им в утрешната вечер.

Реал Сосиедад е първият финалист за Купата на Краля (ВИДЕО)

С оглед гола си на чужд терен в първи мач, домакините от Мирандес бяха готови на всичко, за да постигнат невъзможното. Атаките на тима обаче приключваха някъде близо до наказателното поле на Реал, които от своя страна направиха два големи пропуска чрез Вилиан Жозе и Аднан Янузай.

Реал Сосиедад е първият финалист за Купата на Краля (ВИДЕО)

Разковничето на футболната битка настъпи в 41-ата минута, когато Микаел Малса от любезните домакини игра с ръка в собственото си наказателно поле и реферът Санчес не се поколеба да отсъди дузпа. Зад топката застана Оярзабал, който показа "железни" нерви и не сгреши срещу Лимонес.

Реал Сосиедад е първият финалист за Купата на Краля (ВИДЕО)

Ярко отчетливата голова възможност за Мирандес настъпи чак в 88-ата минута, когато Марио Барко се озова около дузпата и отправи плътен шут по земя, който майсторски бе париран от Алекс Ремиро.

В последната минута от добавеното време - Александър Ишак, попилял Реал (Мадрид), в предишния кръг за Купата, беше разочарован от незачитането на неговия гол заради засада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Дано Атлетико Билбао бъде другия финалист и да изнасили Сосиедад.