Last news in Fakti

9 Март, 2020 06:36 2 799 0

Реал (Мадрид) на колене пред Бетис (ВИДЕО)

  • реал бетис-
  • реал мадрид-
  • ла лига-
  • футбол

Бивш каталунец наказа "кралете" и ги свали от първото място

Реал (Мадрид) на колене пред Бетис (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид записа загуба при гостуването си на Реал Бетис в двубой от 27-ия кръг на испанската Ла Лига.

Битката на стадион "Бенито Виямарин" завърши при резултат 2:1 в полза на домакините.

Бетис имаше три равенства и три поражения в последните 6 мача и това ги смъкна от златната среда до застрашаващата 14-а позиция.

Реал (Мадрид) на колене пред Бетис (ВИДЕО)

Снощи обаче отборът показа сърце и характер и демонстрира, че в испанския шампионат всичко е възможно и всеки може да победи всеки.

Футболистите на Жоан Руби показаха, че точно срещу силните могат да се съберат и да надскочат възможностите си. Това се случи неведнъж през настоящата кампания, а сега стана в перфектния момент - срещу Реал (Мадрид), а и пред собствена публика.

Реал (Мадрид) на колене пред Бетис (ВИДЕО)

Столичният гранд пък надигра Барселона с 2:0 в "Ел Класико" миналия уикенд, с което се върна на победния път след 3 мача без успех.

Освен това тимът излезе на първо място в класирането. Днес обаче отново сдаде върха и вече изостава на две точки от "блаугранас".

Реал (Мадрид) на колене пред Бетис (ВИДЕО)

След като през почти цялото първо полувреме двата тима се редуваха да организират атаки, пет минути преди почивката феновете на Бетис имаха повод за радост, след като Синдей бе точен за 1:0, изправяйки преобладаващата част от запалянковците по трибуните на крака.

В продължението на първото полувреме обаче гостите получиха право да изпълнят дузпа.

Зад топката на бялата точка застана Карим Бензема, който не сгреши, връщайки тима си в срещата в много важен етап от нея.

Реал (Мадрид) на колене пред Бетис (ВИДЕО)

Малко преди края на мача на терена се появи бившият футболист на Барселона Кристиан Тейо. Именно той получи страхотно подаване, извело го очи в очи с Куртоа 8 минути преди последния съдийски сигнал, след грешка в защитата на "галактикос".

С хладнокръвно изпълнение Тейо връчи трите точки на отбора си, като по този начин направи задачата за Зинедин Зидан и компания до края на сезона неимоверно трудна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА