Last news in Fakti

9 Март, 2020 09:32 1 213 0

Култов Зидан: С футболистите ми съм до смъртта си

  • реал мадрид-
  • зинедин зидан-
  • футбол

До този момент сезонът не е лош за Реал - с добри и лоши неща, но можем да продължим нагоре

Култов Зидан: С футболистите ми съм до смъртта си - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан пое вината за загубата с 1:2 от Бетис в 27-ия кръг на шампионата на Испания. Това бе втора загуба за Белия балет в последните три срещи.

"Нямахме достатъчно енергия и агресивност, дори и притежание на топката. Аз съм отговорен за това и за загубата. Ясно е, че не сме щастливи, но не трябва и да правим драми и да полудяваме."

Реал (Мадрид) на колене пред Бетис (ВИДЕО)

"Влязохме слабо в мача. Това може да се случи, но имахме още 45 минути, за да променим хода на срещата. Не го направихме, провалихме се и аз нямам обяснение. Но не обвинявам играчите. Аз съм с тях до смъртта си.

Благотворителност: Фен клуб Реал Мадрид - България пусна на търг уникална фланелка

"Това определено беше лош мач за нас, най-лошият от началото на сезона. Направихме много грешки. Остават ни 11 мача, ще се борим за титлата в първенството. Има решения за това. До този момент сезонът не е лош за Реал - с добри и лоши неща, но можем да продължим нагоре", коментира Зидан.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА