Last news in Fakti

9 Март, 2020 17:25 1 206 2

Серхио Рамос нахока здраво съотборниците си

  • реал мадрид-
  • загуба-
  • бетис-
  • рамос-
  • съотборници

"Говорихме си да не се побъркваме от победата над Барселона", разкри капитанът на Реал Мадрид

Серхио Рамос нахока здраво съотборниците си - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Реал Мадрид разкритикува представянето на тима след загубата от Бетис от 27-ия кръг на Примера дивисион. Както е известно "кралете" отстъпиха на съперника си с 1:2 и по този начин върна Барселона на върха в класирането.

Рамос заяви, че той и съотборниците му не са направили нищо от това, което са тренирали през седмицата. Централният бранител заяви, че резултатът е напълно справедлив и играчите на Реал трябва максимално бързо да реагират на това поражение.

"Когато не направим това, което сме тренирали цяла седмица, става така. Изявите ни бяха спорадични. В някои моменти от мача играхме добре, но не достатъчно, за да постигнем равенство. Резултатът е абсолютно справедлив. Трябва да сме критични към себе си. Говорехме си да не се побъркваме от победата над Барселона. Има още дълъг път. Ако искаме да станем шампиони, не можем да пропускаме такива възможности. Трябва да реагираме на този резултат", каза Рамос.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъка

    1 0 Отговор
    Слаб си Рамос, едно време Роналдо щеше да им обясни.

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА умре

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "мъка":

    Слаб, не слаб, съдията отсъди НЕСЪЩЕСТВУВАЩА дузпа за Барса, заради "Игра с ръка". И без ВАР си беше игра с РАМО.