11 Март, 2020 09:27 1 291 1

Моуриньо го каза: Не обвинявам никого, играчите толкова могат

  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • шампионската лига-
  • рб лайпциг

Представете си Ливърпул без Сане, Фирмино или Салах

Моуриньо го каза: Не обвинявам никого, играчите толкова могат - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна превъзходството на РБ Лайпциг след отпадането на "шпорите" още в 1/8-финалите на Шампионската лига. След 0:1 в Лондон и 0:3 в реванша в Лапциг воденият от Моуриньо тим приключи участието си в турнира, в който достигна финала преди година, но под ръководството на Маурисио Почетино.

"Вчера бяхме настроени позитивно, защото все още вярвахме. Беше много тежко, РБ Лайпциг е много силен отбор. Ние допуснахме много грешки, те ни вкараха, след което стана още по-трудно да променим нещо. Направихме същите грешки, които анализирахме в предишни мачове. Аз не мога да изисквам от играчите повече, отколкото могат. Понякога трудните моменти се превръщат в трамплин за едно успешно бъдеще. Няма кого да обвиняваме, след като на практика за всеки важен мач някой се контузва и отпада за месеци. Целият ни сезон е такъв. Започна с проблеми и те не спират. Представете си Ливърпул без Сане, Фирмино или Салах. Този мач е много отрицателен опит за моя отбор, от който трябва да успеем да извлечем поуки за бъдещето", каза разочарованият Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 марчо

    7 3 Отговор
    цццц,ти и толкова неможеш Мауриньо.Тези играчи правиха чудеса преди теб.Бастуууун