Last news in Fakti

11 Март, 2020 10:17 1 107 0

Италианският футбол продължава да се срива, коронавирусът удари и по джоба на съдиите

  • коронавирус-
  • рефер-
  • съдии-
  • италия-
  • шампионска лига-
  • лига европа

Ситуацията с разпространението на заболяването из Стария континент може да доведе до преместване на Европейското първенство, което трябва да се проведе това лято

Италианският футбол продължава да се срива, коронавирусът удари и по джоба на съдиите - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА извади италианските съдии от нарядите за мачовете от Шампионската лига и Лига Европа. Решението на европейската футболна централа е продиктувано от изключително рисковата ситуация на Ботуша, свързана с коронавируса.

Ситуацията с разпространението на заболяването из Стария континент освен отменянето на мачове или провеждането им без публика по трибуните може да доведе до преместване на Европейското първенство, което трябва да се проведе това лято.

За момента обаче от УЕФА са категорични, че подобна крайна мярка няма да бъде наложена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА