Last news in Fakti

12 Март, 2020 15:32 1 683 1

Стойне Манолов отговори на Венци Стефанов: Спокойно, никой няма да ощети Славия, за нас не знам

  • стойне манолов-
  • венци стефанов-
  • славия-
  • царско село

Изобщо не съм говорил с г-н Касабов за смяна на съдии на утрешния ни мач

Стойне Манолов отговори на Венци Стефанов: Спокойно, никой няма да ощети Славия, за нас не знам - 1


Собственикът на Царско село Стойне Манолов отговори на обвиненията на президента на Славия Венцеслав Стефанов, че е поискал от президента на БФС Михаил Касабов да смени съдията на утрешния мач между двата тима. Босът на новаците в efbet Лига категорично отрече, че е говорил с ръкводството на родната футболна централа за смяна на арбитри и успокои Стефанов, че е сигурен, че никой няма да ощети тима от “Овча Купел”.

“Изобщо не съм говорил с г-н Касабов за смяна на съдии на утрешния ни мач. Венци Стефанов да е спокоен. Аз съм сигурен, че който и да е рефер утре, няма да ощети Славия, но не съм сигурен за нас. Не виждам какво има да се притеснява при положение, че отборът му играе добре. В момента в България и по света се случват далеч по-сериозни неща и не виждам причина да се занимаваме със съдии. Що се отнася до нашия стадион, мисля, че вече доста мачове се изиграха тук и не е имало никакви проблеми”, каза Манолов пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кичо

    1 1 Отговор
    Този селяндур Стойне как оцеля между толкова изтрепани бандюги не знам!!!! Но не е късно да пратят в Отвъдното и сега!