Last news in Fakti

12 Март, 2020 15:59 1 353 1

Шефът на съдиите: Изтече информация към двамата президенти, затова сменихме съдията

  • костадин стоичков-
  • бфс-
  • славия-
  • царско село-
  • венци стефанов-
  • стойне манолов

Имаме право да го правим докато официално не обявим нарядите

Шефът на съдиите: Изтече информация към двамата президенти, затова сменихме съдията - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Съдийската комисия към БФС - Костадин Стоичков, коментира за големия скандал, който се разрази преди мача Царско село - Славия.

Президентът на "белите" Венци Стефанов заяви, че временният президент на БФС Михаил Касабов е наредил на шефа на реферите да смени реферите на двубоя.

"Преди мача изтече информация до двамата президенти на клубовете кой съдия ще свири двубоя. Именно поради тази причина президентът на БФС разпореди на се смени съдийската бригада. По този начин е решил да даде урок на футболните функционери. В това решение няма нищо нередно. Имаме право да го правим докато официално не обявим нарядите", заяви Стоичков пред Gong.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НИК

    3 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Имаме право да го правим докато официално не обявим нарядите", заяви Стоичков пред Gong.bg."
    Е как става тая работа, значи вие може да си сменяте съдиите по всяко време, докато не обявите официално нарядите. То по този начин Кирчо може всеки кръг да си избира съдии, след като теглите нарядите и не му изнася съответния съдия. Къде е гаранцията, че точно Ти Стоичков няма да му звъннеш и да му кажеш "Г-н Киро тук на вашите орли се падна еди кой си съдия, как е устройва ли ви г-н Киро" И от среща да ви се каже "Не точно тоя не ме устройва, искам еди кой си " и така да си вървят нещата по мед и масло. ЕГАТИ ПРОСТОТИЯТА.