Last news in Fakti

12 Март, 2020 20:13 2 592 12

Венци Стефанов иска извънреден Изпълком и свалянето на шефа на БФС

  • венци стефанов-
  • изпълком-
  • бфс-
  • михаил касабов

Касабов системно лансира боса на Царско село Стойне Манолов

Венци Стефанов иска извънреден Изпълком и свалянето на шефа на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Венцеслав Стефанов обяви, че ще настоява за свикването на извънреден Изпълком на БФС, в който да се реши дали Михаил Касабов да остане на поста временен президент.

Припомняме, че по-рано избухна скандал, в който шефът на Славия разкри за намеса на Касабов относно назначението на съдията на мача между „белите“ и Царско село.

„Ще бъда напълно откровен. Първо, досега Касабов системно лансира боса на Царско село Стойне Манолов. През главата на всички накара да лицензират неговото подобие на стадион. Ако на този стадион, ако може да се нарече такъв, може да се играе футбол, тогава защо в Кърджали не може. Съоръжението на Арда не е никак лошо и е цвете в сравнение с това на Царско село. Касабов обаче прави услуга на приятеля си Стойне и целия кръг „Царско село“, заяви Стефанов пред БЛИЦ.

Венци Стефанов изригна: Президентът на БФС ни смени съдията под натиск

„Второ, в БФС заради вируса решихме само между 5 и 10 човека да присъстват на мачовете. Знаете, че те ще се играят при закрити врати заради сложната обстановка в страната. Забележете обаче какви ги върши Касабов. От сутринта той натиска да има 250 човека от страна на Стойне Манолов и Царско село. Ние сме заявили от Славия 9 човека. Съобразяваме се с правилата и с коронавируса. Касабов и Манолов обаче искат толкова много хора да се съберат на едно място, което е меко казано скандално.

Стойне Манолов отговори на Венци Стефанов: Спокойно, никой няма да ощети Славия, за нас не знам

В продължение на цяла година Касабов натиска всички, даже и мен, на стадиона на Царско село да се играят мачове. Но това е опасно за зрители и футболисти.

Михаил Касабов: Не един, а три съдии смених. Това е мое решение

Досега не е било временно изпълняващият президент на БФС да сменя съдии. Касабов обаче го прави! Той е заплашил шефа на съдиите Стоичков, че ако не смени рефера, всички в Съдийската комисия да си подават оставките! Представяте ли си какъв натиск е това?! Касабов и Манолов искат да внасят смут и го правят.

Шефът на съдиите: Изтече информация към двамата президенти, затова сменихме съдията

Сега искам свикване на Изпълком и колегите да решат дали този човек може да изпълнява функциите на президент. За мен някой му влияе на Касабов, който си е помислил, че БФС му е бащиния. Не бива да забравя, че благодарение на някои хора е от доста години във футбола. Но явно е забравил“, завърши Стефанов.

Шефът на съдиите обмисля да подаде оставка


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Независим

    10 2 Отговор
    Чакай бе Венци,нали ти настояваше за временен шеф на БФС да е Касабов.Какво стана ,че наакахте гащите...

    Коментиран от #8

  • 2 БАХ

    5 6 Отговор
    Венци Стефанов винаги говори истината относно футбола в България . Не е пристрастен , застъпвал се е и за ЦСКА и ЛЕВСКИ .
    За мен Венци е истински Българин !
  • 3 Фен на футбола

    5 1 Отговор
    Стига с този тъп футбол. Не стига, че не го разбирате и не можете да играете /патете в калчища/, ами ревете като пълни тапана-ри. Не става въпрос само Венци Стефанов, а всички малоу-мници.
  • 4 Цако

    8 1 Отговор
    Тая дърта мутра що се прави на принципен.
  • 5 ???

    9 0 Отговор
    Ами Лечков казваше, че той е президент, а ти казваше, че нищо не разбира и сте избрали Касабов. Както казва твоя сикаджийски приятел -тарикат мъж не писка.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кирил

    3 1 Отговор
    Евала Мишо развали рахата на тлъстата мутра !
  • 8 DRISNIATA metev

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Независим":

    e tochno za teb rabota! HAIDE DA MU OBLIZHESH I NA NEGO OSRANIAT GUS,DA TE EBA I U PEDERAZA TURSKI

    Коментиран от #11

  • 9 Кой68

    2 1 Отговор
    Гарфилд се осра.Реве и недоволства постоянно.....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Кико

    1 0 Отговор
    Едно си баба знае, едно си бае! Завиждам му на хъса, който има!