Last news in Fakti

13 Март, 2020 12:15 1 370 0

Мениджърът на Уулвърхамптън: Хората умират, а ние ритаме топка

  • еспирито санто-
  • уулвърхамптън-
  • олимпиакос-
  • лига европа-
  • смърт-
  • коронавирус-
  • зараза

"Недопустимо е, че футболните срещи продължават да се състоят", смята Нуно Еспирито Санто

Мениджърът на Уулвърхамптън: Хората умират, а ние ритаме топка - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Уулвърхамптън Нуно Еспирито Санто изрази недоумение защо снощи се играха мачове от осминафиналите на Лига Европа. УЕФА отложи само двубоите Севиля - Рома и Интер - Хетафе, но останалите 6 срещи се състояха. Уулвс направи 1:1 като гост на Олимпиакос в Пирея, като мачът беше пред празни трибуни заради положителния тест за коронавирус на собственика на гръцкия клуб Евангелос Миранакис.

"Ще играем с разбити сърца заради случващото се по света. Не можем да се изолираме и да не мислим за всичко, което ни заобикаля. Знаем, че има хора, които са болни и такива, които умират. Абсурдно е на фона на това да играем футбол", заяви Еспирито Санто в минутите преди началото на двубоя.

"Какъв е смисълът да се играе без публика? Това не е нормално и не е решение. Защо изобщо трябва да има мачове, когато съществува толкова сериозен проблем? Има и по-важни неща от футбола", каза преди няколко дни по темата португалският специалист.

В Гърция Уулвърхамптън беше с човек повече цял час, но стигна само до 1:1 срещу домакините. Точен за "вълците" беше Педро Нето.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА