Last news in Fakti

18 Март, 2020 18:57 1 697 0

Медиите в Италия: Мачовете от Шампионската лига ще се играят през уикенда

  • футбол-
  • шампионска лига-
  • серия а-
  • италия-
  • коронавирус

Срещите от съответните лиги пък ще се играят през седмицата

Медиите в Италия: Мачовете от Шампионската лига ще се играят през уикенда - 1
Снимка: БГНЕС

Всеизвестен факт е, че прекрояването на футболния календар ще бъде споходен от много разнопосочни идеи, но според медиите в Италия се очертава мачове от Шампионската лига да се играят през уикендите. Заради пандемията коронавирус, почти всички спортни събития по Земята са спрени, за да може вирусът да преустанови съществуването си.

Една от хипотезите обаче е, че в остатъка от футболния календар мачовете от ШЛ ще заемат място през уикендите, докато срещите от съответните лиги ще се играят през седмицата, за да може сезонът да спре възможно най-бързо.

Според Tuttosport, който се е сдобил с тази информация, това няма да е добре за клубовете от Серия А, въпреки че от футболния съюз са дали своето съгласие. Причината е, че мачовете през седмицата ще доведат до по-оскъдно присъствие по трибуните, което ще лиши много от отборите на Ботуша от приходи за даден мачов ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА