Last news in Fakti

9 Април, 2020 20:52 6 749 2

Меси: Когато Тиери Анри дойде в Барса не смеех да го погледна в лицето

  • тиери анри-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона

Той оставя впечатление, че прави всичко това по един прост начин

Меси: Когато Тиери Анри дойде в Барса не смеех да го погледна в лицето - 1

С шест „Златни топки“ на сметката си Лионел Меси отдавна е феномен в света на спорта, но и той е бил скромен юноша, който се е притеснявал от батковците в съблекалнята. Нападателят на Барселона сподели за вълнението си при идването в клуба на Тиери Анри през 2007 г. Тогава Лео е само на 20 години.

„Помня първия ден, когато той се появи при нас. Не смеех да го погледна в лицето. Знаех какви успехи беше записал в Англия и бях впечатлен от него. И ето изведнъж вече сме съотборници“, разкри Меси пред „Екип“.

„Мога само да се възхищавам на Тити. Обичах Анри заради начина му, по който завършваше атаките, заради начина на движение в предни позиции. Той оставя впечатление, че прави всичко това по един прост начин. Неговият дрибъл, жестовете му... цялата му кариера. Всичко е толкова съвършено“, добави Лео.

Французинът изкара три сезона на „Камп Ноу“. В момента той е мениджър на Монреал Импакт в американската Мейджър лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малък Дебел

    3 1 Отговор
    Най големия си беше Анрито :)
  • 2 фенъ

    1 6 Отговор
    не смеел да го погледне звучи расистко