Last news in Fakti

10 Април, 2020 06:59 1 535 4

Меси за трансфера си в Интер: Това е фалшива новина!

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • интер-
  • нюелс олд бойс

Същото се отнася и за новината за Нюелс

Меси за трансфера си в Интер: Това е фалшива новина! - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси побърза да отрече появилите се слухове за негов евентуален трансфер в Интер или Нюелс Олд Бойс. В последните дни подобни информации тиражираха различни медии в Италия, Испания и Аржентина. Явно обаче футболистът не е останал доволен от тези писания и побърза да отрече всичко чрез профила си в социалните мрежи.

"Това е фалшива новина. Същото се отнася и за новината за Нюелс. И двете са фалшиви. За щастие, никой не им повярва...", написа Меси.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    1 2 Отговор
    Меси извън Барса ще кръгла нула! В Италиа ще му строшат краката! Бербатов защо в последният момент финтира Ювентус и избра ФулЪм!
  • 2 коко

    1 2 Отговор
    Меси не е като раналдо,където и да отиде да е най-добрия.
    Меси ще си остане в БарЦелона до края на кариерата си,и после ще го направят някъв директор на заплата и това е.
  • 3 Дечо

    1 0 Отговор
    МЕСИ НЕ БИЛ КАТО РОНАЛДО.КЪДУТО ОТИДЕЛ ГЕЛА БИЛ НАЙ ДОБРИЯТ.АХАХАХАХА.И МЕСИ ИЗВЪН БАРСА ЩЯЛ ДА БЪДЕ КРЪГЛА НУЛА.АХАХАХАХА.ВИЕ ДВАМАТА ТУК С КОМЕНТАРИТЕ СТЕ ПЪЛНИ ТЪПАЗИ.АХАХАХАХА
  • 4 Хахахахх

    1 1 Отговор
    То на всички ни е ясно ,ме ти от Барселона няма да мръднеш ..... ще висиш там още две теи години и после ще те направят някакъв шеф от солидарност най-вероятно на школата,защото няма да имаш интелекта и не знаеш нито един език освен испански,че да те сложат на по голям пост да не излагаш клуба и така ..... Запомнете този пост който съм направил и пак ще говорим след време ....!!