Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 15:59 1 509 5

Любо Ганев ще е новият президент на федерацията по волейбол

  • любо ганев-
  • волейбол-
  • федерация по волейбол

Вчера така и не постъпи друга кандидатура за шефския стол на централата

Любо Ганев ще е новият президент на федерацията по волейбол - 1
Снимка: БГНЕС

Любо Ганев може да се счита за новия президент на родната федерация по волейбол. Вчера така и не постъпи друга кандидатура за шефския стол на централата.

Така легендата остана единственият претендент за поста на Данчо Лазаров. Съмненията, че Инженера може в последния момент да се отметне от думата си и отново да поиска да ръководи БФВ, не се оправдаха.

Така на 13 март, когато ще се проведе изборното събрание на федерацията, Любо Ганев няма да има претендент и ще наследи Лазаров след 19 години управление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mitko

    0 1 Отговор
    Здравейте,искам да ви предоставя възможност да "копаете" Биткойни без да инвестирате нищо,а просто на всеки час "цъкате".Преди 3 месеца ми се стори странно и реших да пробвам,като изкарах и натрупах 168 лв от нищо...и ето сега реших да споделя моят опит,да дам и кажа за това.Давам ви линк,за да започнете https://freebitco.in/?r=34789822
  • 2 ДДРОнег

    5 0 Отговор
    Бре, не може да бъде …
    Кой ли е натиснал инж-а да се махне от хранилката, да не би пак тиквоча да се е намесил, щото в таз' държава нищо не става без неговата повеля !!!
    По нареждане от тиквоча се махна голяма перукан, сега и инж-а , явно !!!
  • 3 боцмана

    3 0 Отговор
    Вярното куче на Тиквон , получи голям кокал. Все едно Стоичков да стане президент на БФС. И двамата бяха много добри на терена , ама , само там.
  • 4 Тиква

    4 1 Отговор
    Тиква до тиква, цървул до цървул
  • 5 5555

    0 0 Отговор
    "Един кандидат"???