Last news in Fakti

18 Април, 2020 17:04 1 137 2

Бивш левскар наказа Ислоч, но все пак Славия загуби (ВИДЕО)

  • ислоч-
  • славия мозир-
  • беларус-
  • футбол

Срещата завърши 2:1 за Ислоч

Бивш левскар наказа Ислоч, но все пак Славия загуби (ВИДЕО) - 1

Отборът на Ислоч записа победа с 2:1 над Славия Мозир в мач от 5-ия кръг на беларуското първенство. И трите попадения в мача паднаха през втората част, а голът за гостите от Славия бе дело на бившия футболист на Левски Франсис Нар.

Домакините откриха резултата в 63-ата минута чрез Дмитрий Комаровский, който се разписа от спорно отсъдена дузпа в полза на Ислоч. Десет по-късно, този път след негова асистенция, Николай Януш вкара, увеличавайки преднината на своя тим.

Второто попадение в мача до голяма степен предреши крайния победител, но въпреки това гостите показаха характер и успяха да намалят пасива си. Франсис Нар се разписа в 77-ата минута, за да оформи крайния резултат.

Със спечелените три точки тимът на Ислоч се изкачи в челото на класирането, присъединявайки се към отборите на Торпедо БелАЗ, Енергетик и Городея, които имат по девет точки. Веднага след тях, с осем в актива си, е тимът на Славия Мозир. Лидер продължава да бъде състава на Слуцк с десет точки след пет мача.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майтапчийски

    0 0 Отговор
    това първенство е отразено за първи път май А?
  • 2 Буки

    0 0 Отговор
    Букмейкърите яко печелят кинти от изненади