Last news in Fakti

21 Април, 2020 11:47 905 3

Станислав Иванов: Целта на Левски е Купата и участие в Шампионска лига

  • лацио-
  • гол-
  • иванов-
  • спомен-
  • цел-
  • купа-
  • шампионска лига-
  • левски-
  • интервю

"Левски е най-големият български клуб в историята", смята халфът на "сините"

Станислав Иванов: Целта на Левски е Купата и участие в Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Станислав Иванов бе поредният футболист на Левски, който се включи в новата рубрика на клуба „У дома с…“. В нея играчи на „сините“ отговарят на въпросите от феновете. В предните издания участваха Холмар Ейолфсон, Симеон Славчев и новото попълнение Стайн Спиерингс.

Крилото на Левски споделя, че цели триумф в Купата на България, както и участие в Шампионска лига. Станислав Иванов вкара победния гол срещу Лацио, когато бе едва на 15 години. През 2014 година „синия“ клуб посрещна италианския гранд на „Герена“ и отпразнува 100-годишнината от създаването си. Стаси разкри, че си спомня това свое попадение сякаш го е отбелязал вчера.

„Първият ми спомен с клуба бе през 2012 година, когато дядо ми ме доведе на „Герена“. Тогава треньор бе Божидар Костадинов. Той ме хареса на един детски турнир и ме покани в Левски. Няма да забравя този момент“. Като малък симпатизирах най-вече на Георги Иванов – Гонзо“, спомни си Станислав Иванов.

„Няма да забравя никога гола, който отбелязах на Лацио на 100-годишнината на Левски. Помня го сякаш беше вчера. Тогава треньор беше Викторио Павлов, който ме извика да направя няколко тренировки с мъжкия отбор. В деня на мача ми се обади и ми каза, че ще взема участие. Аз не можех да повярвам и се развълнувах много, но това беше един от най-хубавите моменти в кариерата ми. Усетих какво е Левски. Дори отбелязах и победния гол, което беше невероятно“, разказа Стаси.

„За мен Левски е най-големият български клуб с историята, с традиции и най-великите фенове. Моята цел е да спечелим Купата и да играем в Шампионска лига. С всички играчи се разбирам еднакво добре. Според мен Левски е клуб, който е фаворит във всеки един мач, без значение дали е за Купата. За момента съм изцяло концентриран върху Левски, но в друг етап от моята кариера се надявам да отида в клуб от топ 5 първенствата“.

„Най ми е интересно да гледам Висшата лига, Серия А и испанското първенство“, сподели юношата на Левски.

„Мисля, че публиката на Левски е най-великата и го е показала във всеки един мач и труден момент, през който минава клуба“.

Стаси запя една от любимите си фенски песни и заяви, че предоставя своя тениска с автограф, с която да подкрепи кампанията „Един за всички, всички за Левски“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    4 0 Отговор
    Мечтател. Но поне мечтите са безплатни.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.