Last news in Fakti

22 Април, 2020 10:40 1 394 0

Карагър заклейми Йозил: Това е голям автогол

  • месут йозил-
  • арсенал-
  • футбол-
  • коронавирус

Германският плеймейкър е един от тримата играчи, които са отказали да приемат офертата за намаляване на възнагражденията си в състава на Арсенал

Карагър заклейми Йозил: Това е голям автогол - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър заклейми нежеланието на Месут Йозил да си намали възнаграждението, обявявайки това за изключително лош ПР ход.

Германският плеймейкър е един от тримата играчи, които са отказали да приемат офертата за намаляване на възнагражденията си в състава на Арсенал. Карагър смята това за много недалновиден ход от Йозил и от неговия агент.

"Това е голям автогол и действията на агента му допълнително подклаждат нещата. Особено не на място бяха изявленията му за това, че двамата с Йозил ще чакат да видят как ще пандемията ще удари клубовете финансово", започна Карагър.

"Казва много, че най-високо платеният играч в отбор именно отказва това споразумение. Мисля, че в такива моменти, когато всичките ти съотборници и мениджъра ти са се съгласили, то и ти трябва да последваш примера им. Цялата ситуация е огромен ПР провал", завърши бившият бранител на Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА