Last news in Fakti

25 Април, 2020 11:20 950 0

Трансферният пазар във футбола ще е много различен след пандемията

  • ед уудуърд-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфери

Такова е мнението на ключов човек от ръководството на Манчестър Юнайтед

Трансферният пазар във футбола ще е много различен след пандемията - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Удуърд заяви, че заради пандемията от COVID-19 предстоящият трансферен прозорец ще се различава от всички останали досега.

Той смята, че клубовете няма да могат да харчат стотици милиони евро, за да правят трансфери, тъй като ефектът от пандемията ще бъде много силен. "Целият футболен бизнес ще се промени", заяви шефът на ''Червените дяволи''. Удуърд не очаква бързо финансово възстановяване.

Силният човек на ''Олд Трафорд'' се обяви за намиране на начин сезонът да завърши, колкото и да бъде трудно на фона на случващото се.

Припомня, че Манчестър Юнайтед е пети във временното класиране на Висшата лига. Първенството бе спряно на 13 март и клубовете загубиха, а и продължават да губят много пари от принудителната пауза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА