Last news in Fakti

24 Април, 2020 10:45 1 904 1

Окончателно решение: Манчестър се разделя с Погба

  • пол погба-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Удължаването на сделката на Погба би позволило на Юнайтед да поиска по-висока сума за него

Окончателно решение: Манчестър се разделя с Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед е отказал да задейства опцията да удължи с още една година договора на Пол Погба, като в клуба остават решени да го продадат през идващия трансферен прозорец, твърди "Daily Star". 27-годишният французин има договор с „червените дяволи“ до 2021 година.

Удължаването на сделката на Погба би позволило на Юнайтед да поиска по-висока сума за него. Но несигурността около това кога ще бъде отворен следващия трансферен прозорец и, че финансовата криза, причинена от коронавируса, може да накара Юнайтед да поиска доста по-ниска сума от 100-те милиона, които е задал, ако ще го продава сега.

Реал Мадрид следи внимателно ситуацията, а Юве има желание да си върне отново бившата звезда. Вчера се появиха слухове, че и Интер е готов да влезе в борбата за французина. Разбира се, Погба остава решен да напусне „Олд Трафорд“ и постоянно отхвърля шанса да се ангажира с клуба за дълго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нико

    12 1 Отговор
    Най накрая се отърваха от тоя бездарен цървул