26 Април, 2020 13:35 3 056 0

Реал Мадрид готви грандиозни трансфери

  • реал мадрид-
  • трансфери-
  • флорентино перес

По случай предстоящия 20-годишен юбилей на управлението на Флорентино Перес, самият Перес иска да си направи подарък, привличайки в Мбапе и Ерлинг Холанд в Реал

Реал Мадрид готви грандиозни трансфери - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В Реал Мадрид стягат звездна селекция за 20-годишния юбилей на управлението на президента Флорентино Перес, който ще се изпълни догодина.

Към този момент се очаква да бъде завършена реконструкцията на стадион "Сантяго Бернабеу", а приоритет пред мадридчани ще бъде привличането на двете изгряващи звезди на световния футбол - Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен и Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд. Цената на норвежеца е ясна и е записана в договора му като откупна клауза - 75 милиона евро. Нещата с Мбапе са по-сложни, но през 2022 година той вече ще е с изтекъл договор с парижани, освен ако не преподпише.

В Реал Мадрид са готови да привлекат Мбапе по всяко време, но може и да изчакат заради сложната икономическа ситуация в света в момента.

С привличането на двамата играчи Перес ще е осигурил атаката на Реал Мадрид за 10 години напред и ще може да се похвали, че е събрал в един отбор двама от потенциалните носители на "Златната топка". В същото време той ще е събрал отбор, съперничещ на първия галактически тим с настоящия треньор Зинедин Зидан, Луиш Фиго, Роналдо и Дейвид Бекъм в състава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА