Last news in Fakti

1 Май, 2020 19:17 2 501 8

Халф на ЦСКА: Останах без договор, жилище, работа и доходи

  • денис давидов-
  • цска-
  • коронавирус-
  • русия

Оказва се, че гражданите на България са важни за България, но гражданите на Русия не са?

Халф на ЦСКА: Останах без договор, жилище, работа и доходи - 1
Снимка: БГНЕС

За личен проблем алармира руският халф на ЦСКА Денис Давидов. Футболистът излезе със съобщение в "Инстаграм", където разкри подробности около раздялата си с клуба на Гриша Ганчев. Давидов сподели, че от месец очаква полет до Москва, с който да се прибере. Ето какво написа руснакът в социалната мрежа:

"Здравейте на всички! Не мислех, че ще трябва да пиша това тук, но явно трябва! В момента съм в България, тъй като имах договор с клуб ЦСКА. Във връзка с настоящата ситуация в света започнаха финансови затруднения в клуба и ми предложиха да прекратя договора си и да се върна у дома. Съгласих се, но с условието, че ще има полет до Москва. По това време границите вече бяха затворени.

И от месец вече съм в България, очаквайки полет. Организацията на експортните полети не е спряна!!!! На 02.05.2020 г. българското правителство организира полет, който е с маршрут София-Москва-София, за да изведе гражданите на Русия. Когато научих, че с този полет мога да се върна в родината си, закупих билети, прекратих договора си и освободих апартамента, в който живеех. Но вчера, на 30 април, Министерството на външните работи на Русия отказа да приеме своите граждани!!! Българският самолет ще лети празен. И 2 дни преди отпътуване ние сме информирани за това !!!

Сякаш едва вчера научиха за самолета от България! Останах без договор, жилище, работа и доходи. Оказва се, че гражданите на България са важни за България, но гражданите на Русия не са? !!! Разбирам, че ситуацията е трудна, но искам да направя това публично достояние! Не се надявам на чудо, но се надявам, че поне нещо ще се промени! Желая ви здраве в този труден момент!"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чичо Гошо

    6 4 Отговор
    Оплачи се на Бойко. Како се върне. Сега кара джипка
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Генерал Иванушка Водков

    8 5 Отговор
    Загре ли най накрая, колко го е ена путя за поданниците си?

    Съвецка му работа. Тъй са си били тъй шъ си останат!
  • 5 Бойко Борисов

    3 2 Отговор
    Споко, са ще звънна на Каракачанов да те прави българин. Имаш ли едни бързи 5 000 евра? 4000 за мен и 1000 за него
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 някой

    1 0 Отговор
    Къде ти са парите,ревльо? Да не би да си работил за 1000 лв заплата? Най малко десет бона чисто си прибирал. Сега си ги искай от дискотеките . Аре циба.И правилно не ви иска президента ви.Има карантина и ще си стоите на задниците там където сте.