3 Май, 2020 09:01 2 552 0

Луиш Фиго: Да премина от Барса в Реал Мадрид беше трудно решение, но правилно

  • луиш фиго-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • футбол

Но когато се чувстваш недооценен каквото и да правиш и дойде оферта от друг клуб, се замисляш

Луиш Фиго: Да премина от Барса в Реал Мадрид беше трудно решение, но правилно - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият португалски футболист Луиш Фиго говори за едно от най-важните решения, които е взимал в кариерата си - да смени Барселона с Реал Мадрид. Това се случи през 2000 година и предизвика истинска сензация, а феновете на Барса дълго не можеха да простят на Фиго за "предателството". По време на едно от гостуванията на Реал Мадрид на "Камп Ноу" той дори беше замерен с пушена свинска глава.

"Това беше важно и трудно решение. Напуснах град, който ми беше дал много и където се чувствах добре. Но когато се чувстваш недооценен каквото и да правиш и дойде оферта от друг клуб, се замисляш", споделя 47-годишният Фиго.

Той говори и за най-великите играчи, с които съдбата го е събирала в един отбор.

"Роналдо, Зидан, Ривалдо, Стоичков, Гуардиола, Йеро, Верон...Много са, но за мен Раул винаги ше е номер 1. Той е победител. Винаги знаеше какво да прави и как да се движи по терена. Трудно е да се изброят най-добрите му качества, защото притежаваше от всички по нещо", споделя протугалецът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА