4 Май, 2020 11:25 1 317 1

Президентът на Лацио бесен: Правителството не може да спира спорта!

  • игли таре-
  • футбол-
  • лацио-
  • италия-
  • серия а

От днешния ден правителството на Италия даде зелена светлина за започването на тренировки на футболните клубове

Президентът на Лацио бесен: Правителството не може да спира спорта! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Лацио Игли Таре не е очарован от продължаващата неяснота около датата на подновяването на италианската Серия А.

От днешния ден правителството на Италия даде зелена светлина за започването на тренировки на футболните клубове. За момента обаче все още липсва конкретна дата за рестартирането и на мачовете. Таре изрази несъгласието си с евентуалната забрана за рестартирането на шампионата.

"Чувам, че искат да блокират шампионата със закон. Това обаче не е тяхното поле на действие. ФИФА и УЕФА категорично изразиха становище, че шампионатите трябва да бъдат завършени", започна той.

"Завършекът на сезона ще е предимство и при започването на следващия, тъй като ще трябва да бъдат извършени серия от серологични тестове. Публично бяхме нападнати за позицията си към тренировоките, но ние виждаме какви щети нанася спирането върху третата най-голяма индустрия в Италия".

"Вчера, когато излезе решението за тренировките, всички празнувахме, защото искаме да се върнем към нормалния ни ритъм на работа", завърши Таре.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    2 1 Отговор
    Не разбирам, какъв е проблемът да се тестват всички футболисти преди мач, да се играе при закрити врати и всички първенства да завършат нормално... Рискът е минимален