Last news in Fakti

4 Май, 2020 12:03 1 847 2

Фъргюсън свалил футболистите от автобуса защото не уважавали феновете

  • манчестър юнайтед-
  • патрис евра-
  • сър алекс фъргюсън-
  • футбол-
  • фенове

Разкрещял се: Тези хора ви плащат заплатите

Фъргюсън свалил футболистите от автобуса защото не уважавали феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разказа интересна история за един от многото случаи, в които прословутият "сешоар" на сър Алекс Фъргюсън се е включил срещу целия отбор на "червените дяволи". Причината за това е било решението на играчите да се качат на клубния автобус, без преди това да уважат събралите се фенове и да им дадат автографите, за които привържениците са чакали.

"Честно казано, бяхме много уморени преди да се качим в автобуса, а пред него имаше опашка от фенове. Казахме си, че ако никой не се спре за автографи, не е е нужно останалите да го правят. Затова се качихме направо на автобуса. Всички. Погледнах през прозореца и видях, че сър Алекс Фъргюсън раздава автографи на всички, които чакаха. Кълна се, че се подписваше в продължение на 45 минути. Подписа се на всеки. Тогава казах: "Момчета, когато шефът се качи в автобуса, сме свършени!". Той влезе и си получихме "сешоара".

Разкрещя се: "За какви, по дяволите, се мислите? Тези хора ви плащат заплатите. Те идват и ви гледат. Сега слизайте и започвайте да се подписвате!".

Трябваше да дадем автограф на всеки един фен. Това е манталитетът", разказва Евра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бравос

    7 2 Отговор
    ....поредното доказателство за величието на този треньор....
  • 2 Будалата

    9 1 Отговор
    Ахааа. Къде бил ключът на палатката. То и ние плащаме на депутатите, а те крадът като за последно.