Last news in Fakti

4 Май, 2020 11:46 2 903 7

В Левски става страшно..., но къде е Петър Хубчев?

  • футбол-
  • левски-
  • петър хубчев

Треньорът се е изпокрил и не е разговарял с нито един от играчите

В Левски става страшно..., но къде е Петър Хубчев? - 1
Снимка: БГНЕС

Няколко играчи на Левски са готови да разтрогнат договора си по вина на клуба, ако не получат тези дни заплатите си. На „Герена“ ще станат вече три месеца, без да са взели финансовите си възнаграждения, което безпроблемно ще накарат футболистите да скъсат контрактите си. С две думи – в отбора на народа замирисва на барут и раздяла, но къде е в същото време Петър Хубчев? Треньорът се е изпокрил и не е разговарял с нито един от играчите, пише Блиц.

Нима той не знае, че има възможност отборът да се разпадне? Знае и то много добре. И всеки на негово място би се свързал с момчетата, би се опитал да бъде връзка между тях и ръководството, за да разреши проблема. Хубчев обаче пасува, сякаш не му пука какво се случва на стадион „Георги Аспарухов“. Дали неговото безхаберие не означава, че и той гледа към изхода или просто си е такъв…

Хубчев не успя да вдигне нивото в Левски. Резултатите от есента и след първите пролетни мачове в първенството са ясен показател за неуспеха. Да, остана единствената спасителна сламка – Купата на България. Но ако футболистите се разбягат, как треньорът ще постигне целта си.

Треньорът не може да само да тренира играчите и да води мачовете. Нужно е да бъде психолог, мотиватор, да влиза в положението на момчетата в трудните за тях моменти и да се опитва да им помогне.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    9 3 Отговор
    помашки истории...............
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ботев

    11 3 Отговор
    Ах колко жалко е да си продажен журналист.
  • 5 антрашпиц

    8 2 Отговор
    Абе няма значение дали някой изобщо ще играе в Левски,важното е феновете да си купуват билети,маски ,шалчета ,да правят дарения и да подкрепят отбора.
  • 6 Мим

    12 0 Отговор
    Не знам до колко коментара е точен,а не фалшив,до скоро беше уж всичко долу горе добре.Футболистите си бяха намалили заплатите,изплати им се до някъде,треньора уж доволен,а сега изведнъж става страшно..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.