Last news in Fakti

5 Май, 2020 11:46 1 281 0

Четирима от ЦСКА ще трябва да прекарат 14 дневна карантина

  • карантина-
  • цска-
  • отабор-
  • джеси-
  • кери-
  • тиаго-
  • коронавирус-
  • чужбина

Това са Тиаго Родригес, Едвин Джеси, Греъм Кери и Вив Соломон Отабор

Четирима от ЦСКА ще трябва да прекарат 14 дневна карантина - 1
Снимка: БГНЕС

Четирима от футболистите на ЦСКА, ще трябва да изкарат 14 дневна карантина, преди да подновят тренировъчни занимания с отбора, когато това бъде разрешено. След спиране на тренировъчния процес от ръководството на “червените” са обявили пред играчите, че който иска може да се прибере при семействата си.

Тиаго Родригес се възстановяваше от травма и извънредното положение го завари в Португалия. Вив Соломон Отабор и Греъм Кери се прибраха на Острова, а Едвин Джеси предпочете да замине за Нидерландия, за да е близо до децата си. И въпреки че вървят много спекулации, че Кери и Отабор могат да се разделят с клуба, на този етап няма нищо официално от страна на “червените” по тази тема и се очаква двамата да се приберат за доиграването на шампионата.

На Джеси му изтича договорът и засега името му се свързва с тимове от Турция, но до 30-и юни той е играч на ЦСКА.

Родригес вече е възстановен от травмата си и няма проблем да се върне в България след отварянето на границите. И четиримата, ще бъдат под карантина за 14 дневен срок, преди да се включат в мини подготовката на тима.

Клубът се раздели официално с Раул Албентоса, Върнан Анита и Денис Давидов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА