Last news in Fakti

20 Май, 2020 19:52 2 183 5

И Крушарски се включи в спасението на Левски

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • левски-
  • тити папазов

Новината разпространи Тити Папазов, който е един от основните двигатели на кампанията за набиране на средства

И Крушарски се включи в спасението на Левски - 1

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски купи 106 билета за рождения ден на Левски. Кампанията по случай 106 години от създаването на отбора има за цел да подкрепи клуба в трудните за него времена. Новината разпространи Тити Папазов, който е един от основните двигатели на кампанията за набиране на средства.

“Голям спортсмен, голям човек, голямо сърце! Крушарски купи 106 билета за да подкрепи Левски!”, каза Папазов относно боса на “смърфовете”.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    14 4 Отговор
    Абе тоя Тититу у ред ли е?Тоя е от ония дето Ленин нарича полезни иди.оти (обслужващи злото с вдъхновение и патос)....
  • 2 Има такава държава има и такъв народ

    10 2 Отговор
    Левски ще се оправи,когато спорът да даряват привърженици.Не е страшно да започнеш отначало.Страшно е че успяха да разделят агитките както на ЦСКА така и на Левски.Не позволявайте боклуците в държавата да си играят с хората
  • 3 Гост

    6 3 Отговор
    Хайде, стига... Парите на ПееФски не миришат! Нали, подуенци? С преклонена главица гоУемите татуирани и "страшни мъЖе" от бе сектор ще приемат факта, че любимия им отбор ще стане собственост на ПееФски.....
  • 4 Мим

    8 5 Отговор
    Браво на Крушарски, всички Левскари трябва да си променим мнението за него и да го приемаме с почит. ТАКА прави, всички трябва да помогне но скъпо платените, трябва или да си намалят заплатите на половина..
  • 5 Пламен

    2 2 Отговор
    После ще му забият нож в гърба, както са правили винаги.