Last news in Fakti

31 Май, 2020 18:46 1 503 3

Гонзо: Убеден съм, че Левски ще бъде безкрайно мотивиран да ни елиминира, но и ние тях

  • георги иванов - гонзо-
  • футбол-
  • левски-
  • окомотив пловдив

За много от нещата съм се учил от Наско Сираков

Гонзо: Убеден съм, че Левски ще бъде безкрайно мотивиран да ни елиминира, но и ние тях - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Локомотив (Пд) Георги Иванов коментира пред "БНТ" ситуацията в клуба, както и тази в любимия му Левски.

"Ще се опитаме да бъдем готови за първия мач. Едва ли някой ще може да покаже максималните си възможности.

За две седмици тренировки едва ли всичко ще бъде отлично. Два месеца си бяха у дома състезателите, все пак. И Купата, и второто място са напълно постижими. Преследваме и двете цели. Пандемията ни хвана в период, в който изграждахме отбора.

Предвид тежката ситуация в Левски, може футболистите им да не се чувстват максимално добре. Но те ще имат нов собственик. А и феновете показаха голяма любов към отбора. Убеден съм, че Левски ще бъде безкрайно мотивиран да ни елиминира. Но и ние тях.

Неприятна е ситуацията в Левски. И преди беше така, но показа клубът, че има фенове, които отделят от залъка си, за да го има отбора.

Хората застанаха зад Сираков. Познавам го. Бил ми е ръководител. За много от нещата съм се учил от него. Той е мотиватор. Ще накара всички да се вложат на 100%. От много години слушам това, за налагането на юношите. Те трябва да се налагат сами. С качествата, които показват", каза Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даскал Митьо

    5 5 Отговор
    Гонзо,ти тая година успя ли да завършиш основното или заради пандемията пак го отложи.Не те ли е срам бе неук - неграмотен цАрвул
  • 2 Коментар

    4 2 Отговор
    Кога най-сетне ще преименувате отборите, които носят имена на националните ни герои?????
    Толкова ли струва делото на Левски и Ботев - две дузини ритнитопковци и техните радващи им се агитки (голяма част, от които безмозъчни гамени)???!!!
  • 3 Мим

    1 1 Отговор
    Победата е за Левски,какво трябва да се умува,а на финала и Ботев ще пада.Носител на купата ще е Левски...