Last news in Fakti

12 Юни, 2020 18:17 1 454 1

Хамилтън: Чувствам се все едно не е имало прекъсване на Формула 1

  • формула 1-
  • чувство-
  • прекъсване-
  • хамилтън-
  • тестове-
  • форма-
  • mercedes

„Преди да седна в болида, се питах готов ли съм физически, ще мога ли да пилотирам на предишното ниво, но не чувствам разлика", призна пилотът на Mercedes

Хамилтън: Чувствам се все едно не е имало прекъсване на Формула 1 - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Mercedes във Формула 1 Люис Хамилтън разказа за първите си впечатления от завръщането си на трасето. Отборът му вече работи на британската писта „Силвърстоун“, където направи първите обиколки след повече от 217 дни пауза, използвайки шампионското си шаси от 2018 година.

„Когато за първи път от дълго време излизаш от бокса, когато се чувстваш обновен и свеж, няма значение колко време не си сядал в болида. Емоцията винаги е неподправена“, коментира Хамилтън.

„Машината, с която днес правихме тестове, е леко остаряла, но все още е великолепна. Много неща успяхме да свършим днес. Валтери поработи повече от мен на сухо време, докато аз трябваше да се примиря и да се съобразя с мокрия асфалт, защото цялата сутрин валя. Но за мен това не бе проблем, защото аз съм свикнал с това време, тука съм израснал.“

Прекъсването от края на миналия сезон до първия старт през 2020 година ще продължи повече от 7 месеца или точно 217 дни, което е рекорд в историята на Формула 1.

„Преди да седна в болида, се питах готов ли съм физически, ще мога ли да пилотирам на предишното ниво? Всеки път, когато правя предсезонни тестове, си задавам тези въпроси. Да ви призная, сега не почувствах разлика. Намирам се в добра форма, все едно прекъсване не е имало“, доволен е шесткратният световен шампион.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шимандзе

    1 3 Отговор
    В автомобил