Last news in Fakti

17 Юни, 2020 19:53 1 696 1

Ивелин Попов е заразен с COVID-19

  • ивелин попов-
  • футбол-
  • русия-
  • ростов

От клуба потвърдиха официално за шестимата играчи, без да споменават имената им

Ивелин Попов е заразен с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите и треньорският щаб на ФК Ростов са поставени под карантина. В Русия съобщават, че Ивелин Попов може да е заразен с COVID-19. От последните тестове, направени в отбора, са открити шестима, заразени с коронавирус, съобщава Sport_inside.

От клуба потвърдиха официално за шестимата играчи, без да споменават имената им. В официалното съобщение на Ростов пише, че са забелязани "отклонения от нормите", което не означава непременно COVID-19.

Според "Спорт-Експрес" обаче действително става дума за положителни тестове за коронавирус, като един от заразените играчи е бившият капитан на българския национален отбор Ивелин Попов. Останалите петима са: Роман Ерьоменко, Денис Хаджикадунич, Хорен Байрамян, Матиас Норман и Арсении Логашов.

Ростов трябваше да се изправи срещу Сочи в петък, но двубоят е отменен.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fks

    1 1 Отговор
    Ще се оправи не са жалене такива като тоя.