17 Юни, 2020 20:10 1 636 0

ЦСКА 1948 с Балъков тръгна с победа в контролите

  • красимир балъков-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • беласица

Удариха с 2:0 Беласица (Петрич)

Отборът на ЦСКА 1948 тръгна с успех в контролите от лятната подготовка. Днес възпитаниците на наставника Красимир Балъков победиха с 2:0 Беласица (Петрич) в спаринг, провел се на базата на националите в "Бояна". 

Под непрестанния дъжд Илия Петков (20) и Филип Ангелов (70) отбелязаха двете попадения за победата на "червените". Проверката бе неофициален дебют за новия наставник на ЦСКА 1948 Красимир Балъков, а също така и първа за новака в efbet Лига от лятната подготовка на тима. В нея столичани надиграха тотално съперника си, като на няколко пъти греди спряха отбора на Бала да запише по-изразителен успех. 

Отборът на ЦСКА 1948 поведе в резултата в 20-ата минута. След по-добри първи минути "червените" материализираха надмощието си с гол на Илия Петков, който се възползва от грешка на вратаря на Беласица. Стражът не успя да отрази далечен шут по най-добрия начин и от метър от голлинията Петков не сбърка.

Вторият гол в мача падна в 70-ата минута и негов реализатор бе Филип Ангелов. Андон Гущеров получи подаване в наказателното поле, завъртя се със защитник на гърба и подаде към свободния Ангелов, който с удар от движение удвои.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА