Last news in Fakti

29 Юни, 2020 12:35 1 909 1

Стойчо Младенов: 25 футболисти са заразени с COVID-19

  • стойчо младенов-
  • коронавирус-
  • кайсар-
  • футбол

Аз и представители на моя треньорски щаб, както и Александър Колев, който пристигна от България, сме с отрицателни тестове

Стойчо Младенов: 25 футболисти са заразени с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Българският наставник на казахстанския Кайсар обяви пред местното издание Sports.kz, че 25 футболисти от неговия тим са заразени с коронавирус.

“10 играчи на Кайсар са дали положителни тестове за коронавирус. Ако броите и тези от младежкия отбор, общият брой на заразените е 25. Аз и представители на моя треньорски щаб, както и Александър Колев, който пристигна от България, сме с отрицателни тестове за коронавирус”, каза Стойчо Младенов.

“Не знам дали ще играем на 1 юли. Днешната тренировка беше отменена, чакаме решение”, допълни Стойчо Младенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Простият Бай Ганьо

    1 1 Отговор
    Нема куронавируз немаааа

    1800 лева, 5G клетки