Last news in Fakti

2 Юли, 2020 19:13 1 984 1

Най-добрият ни плувец е с коронавирус

  • антъни иванов-
  • коронавирус-
  • плувец-
  • бал-
  • абитуриент-
  • зараза

Антъни Иванов е хванал вируса след присъствие на абитуриентски бал

Най-добрият ни плувец е с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български плувец Антъни Иванов е дал положителна проба за коронавирус. 20-годишният спортист, който учи в САЩ, но от няколко месеца е във Велико Търново и родното Павликени заради пандемията, е бил кавалер на бала на приятелката си Габриела и вероятно се е заразил от 18-годишния абитуриент на частния колеж "Аркус", съобщи "Монитор".

Заразеният в момента е в София за лечение, съобщават от Областния оперативен щаб, без повече детайли за състоянието му.

Това е вторият случай, след като абитуриент отиде на бала си с повишена температура и на следващия ден стана ясно, че е заразен с коронавирус. Към момента той се лекува в болница в Русе.

Днес трябваше вече да станат ясни и резултатите на първите съученици, с които абитуриентът е бил в най-близък контакт. От здравната инспекция във Велико Търново обаче все още не са обявили резултатите от тези тестове. Общо на 125 ученици и учители ще бъдат направени тестове за коронавирус след първия случай.
 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.