Last news in Fakti

9 Юли, 2020 21:10 2 524 4

Любо Пенев: Който разбира-разбира, който не - жив и здрав

  • царско село-
  • футбол-
  • любо пенев

Царете паднаха с 0:3, което остави врачани в efbet Лига и през следващия сезон

Любо Пенев: Който разбира-разбира, който не - жив и здрав - 1
Снимка: БГНЕС


Треньорът на Царско село Любослав Пенев обяви, че не е доволен от начина, по който тимът му игра срещу Ботев (Враца). Царете паднаха с 0:3, което остави врачани в efbet Лига и през следващия сезон.

“Не е добре, когато губиш. Не съм доволен. Не съм против да се загуби. Против съм от начина, по който губим. Тази спортна злоба, това желание да искаш да победиш… Трябва да покажем много повече от качествата, които притежаваме.

Който разбира-разбира. Който не - жив и здрав”, каза Пенев, който допълни, че никога не е стояло на дневен ред неговите играчи да не излязат срещу Ботев (Враца).

“Може да се е появило нещо, но не искам да печелим или губим служебно. Да си изиграем мачовете, но по правилата. Това ме интересува”, добави Пенев, който отказа да си избере противник измежду Монтана и Септември в баража за влизане/оставане в елита.

“За мен няма по-маловажни мачове. Това трябва да е манталитетът. Нищо не си избирам. Имаме мач с Дунав. Каквато е програмата - ще я уважа”, завърши Любослав Пенев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кръчмар

    9 2 Отговор
    Забрави супата чичовото
  • 2 Бистришките тикви

    4 0 Отговор
    Нищо, сега като се затегнат мерките, ще се играе без публика, без съдии и без топка, така че никой няма да пада с три на нула
  • 3 Гост

    3 3 Отговор
    Палячо
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.