10 Юли, 2020 06:25 1 978 0

Манчестър Юнайтед с класика към Топ 4 (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • астън вила-
  • футбол

"Червените дяволи" спечелиха гостуването си на опашкаря Астън Вила с 3:0

Манчестър Юнайтед с класика към Топ 4 (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед продължава своята битка за място в Топ 4. "Червените дяволи" се доближиха още по-близо до голямата цел, след като очаквано спечелиха гостуването си на опашкаря Астън Вила с 3:0. По този начин селекцията на Оле Гунар Солскяер е на само точка от четвъртия Лестър и на две от третия Челси.

Манчестър Юнайтед с класика към Топ 4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Грандът доминираше от началото на двубоя, но поведе след спорна минута в 27-ата минута. При единоборство в наказателното поле на Вила, Бруно Фернандеш по-скоро фаулира Езри Конса, отколкото обратното, но в крайна сметка Юнайтед получи дузпа. Тя пък бе безапелационно реализирана от португалеца.

Манчестър Юнайтед с класика към Топ 4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Секунди преди края на първата част, авансът на манчестърци беше удвоен от Мейсън Грийнууд. Младокът продължи своя възход и с гол на "Вила Парк" след силен шут с десния крак от границата на наказателното поле.

След паузата контролът на Юнайтед продължи. След греда на Марсиал и отменен гол на Рашфорд, класиката все пак стана факт. Това се случи благодарение премерения изстрел на Пол Погба след пас на Фернандеш в 58-ата.

Манчестър Юнайтед с класика към Топ 4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

До края и двата тима просто доиграха срещата. И така Юнайтед продължава борбата си за зона ШЛ, докато Астън Вила води лют спор за съхранение на мястото си в елита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА