Last news in Fakti

16 Юли, 2020 09:50 4 453 11

Сираков каза колко ще бъде най-високата заплата в Левски

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол-
  • заплати

Целта на ръководството е да стабилизира финансовото състояние на клуба

Сираков каза колко ще бъде най-високата заплата в Левски  - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, е определил таван на заплатите в клуба. От новия сезон най-високото месечно възнагражнение на футболистите, ще бъде 10 хиляди лева. Решението на Сираков е окончателно и ако даден играч не се съобрази, "сините" ще се разделят с него.

Целта на ръководството е да стабилизира финансовото състояние на клуба. До този момент "сините" се разделиха с Милан Миятович, Хали Тиам, Филипе Нашименто, Дени Алар и Нуно Рейш. Живко Миланов пък прекрати кариерата си. Очаква се в следващите дни да има още напуснали.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    6 0 Отговор
    .... а той с 10 000 ....не е честно..
  • 2 Пената от Мировяне

    20 0 Отговор
    С 10 000 в ,,А,, Окъжна ще се издържат цял месец !!!
  • 3 браво

    16 0 Отговор
    Фено с 1000лв заплата издържат черни футбалери с 10 000 лв заплата. отделно премийките.
  • 4 Бонговец

    13 1 Отговор
    Сирака все гледа да разплаче Тити. Горкия тия жълти стотинки му стигат едва за 3 дни....
  • 5 мунчо

    3 2 Отговор
    Преди 20_30 г. Бизнесмените решиха да докажат, че работата може да върви и без високоплатени специалисти, а с хо?а хванати от улицата за мизерна заплата. Е вървинякак си, специалисти все по_малко остават и скоро хич няма да върви, щото тъпаците вършат работа, докато има от кого да крадат идеи и безплатни съвети. А българина риве, че заплатите са мизерни! Е Сираков изглежда е решил да приложи същата тактика във футбола. Резултатът ще е да умре съвсем, освен ако целта му е 6то място в класирането или само оставане в а група.

    Коментиран от #11

  • 6 ГЕРЕН

    4 1 Отговор
    Ти напиши на едно листче колко са вашите? Може да са 0 ЛВ.
  • 7 0707

    6 0 Отговор
    пералня лефффски птъва.
  • 8 просто

    2 0 Отговор
    Продава стока `на зор`?!раздаваш без пари?!И проба с младите играчи!Финансовите проблемите-остават!...
  • 9 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    С БЕЗКРАЙНОТО МИ УВАЖЕНИЕ Г-Н СИРАКОВ --КАКВА ЗАПЛАТА И ОТ КЪДЕ - ХИЛЯДИ ПАРИ ЗА РИТНИТОПКОВЦИ ОТ ЧУЖБИНА ...-ЧУДЕСНО ЗНАЕШ КАК ЮНОШИТЕ -МЛАДЕЖИ НА ФК " ЛЕВСКИ " ЩЕ ИЗВЕДАТ ОТБОРА ДО "ВЪРХА " БЕЗ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ТИ ХИЛЯДАРКИ- ХИЛЯДИ - ЗА АФРО-БРАЗИЛИЕРОСИ !!!!!
  • 10 1234578

    3 0 Отговор
    А колко е най-високата заплата сега?
  • 11 1234578

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "мунчо":

    То се вижда и със сегашните големи заплата по над 60 000 лева месечно, служебни коли и жилища и 25 млн. дългове как се стига едвам до 4-то място. А Левски е на път да фалира и изчезне. Така че по-добре на 6-то място без дългове и да съшествува, отколкот с големи заплати пак извън зоната на евротурнирите но не фалит и изчезване.

    Вижда се, че заплатите в българския футбол нямат връзка с професионаллните каччества и приноса на отделният футболист. Пример Славия с ниските заплати, натри носа на високолатените чуждестрании футболери. И каво стана чуждестраните високоплатени футболерите видяха, че кораба потъва, бърсо се спсаиха. И оставиха Левски да потъне.

    За сегашната ситуация, най-виновен е "Мустака", после наследниците му барабар с Черепа.