Last news in Fakti

16 Юли, 2020 12:45 2 297 26

Наско Сираков със зов за помощ към българите в чужбина

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол-
  • българи в чужбина

Само обединени,всички българи по света, можем да върнем "Левски" към корените му! Помогнете му!

Наско Сираков със зов за помощ към българите в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков се обърна със зов за помощ към българите в чужбина за спасението на клуба. Мажоритарният акционер акционер на "сините" изчете призива по време на пресконференцията, на която бе презентирано видеото за борба за оцеляването на Левски. 

Левски представи емоционално видео в борбата си за спасение - вижте го

Пълният текст на обръщението:

Вие - българите, живеещи далече от родния дом, с вашата съпричастност към кампанията Всички за Левски можете да дадете безпрецедентен урок по единство, за да запазим любовта на поколения наши сънародници. Само обединени,всички българи по света, можем да върнем "Левски" към корените му! Помогнете му!
 
"Левски" е Институция в спорта! "Левски" е начин на живот! "Левски" наистина е отбор на народа и това го показаха нашите фенове, които по безпрецедентен начин доказаха силната си любов към отбора. Левски е преминал през много тежки моменти в историята си, но за първи път се намира в такава ситуация - да се бори за своето оцеляване. Унизителното състояние до което е докаран любимият ни отбор през последните 10 години управление изисква пълна мобилизация и отдаденост, за да успеем да го вдигнем от дъното и да го възкресим! Днес се обръщам към нашите милиони сънародници живеещи по света, далече от дома си. Не само към левскарите в чужбина, а към всички българи със зов за помощ, да спасим една истинска институция в спорта, един Символ на любовта и победата, една вековна славна традиция! Нека дадем един живителен тласък и нужната глътка въздух на "Левски", за да се изправи на крака и нека докажем, че българите, които са далече от Родината имат силата да спасяват и да участват успешно в различни благородни каузи в любимата си България!
 
Сигурен съм, че всички заедно, обединени тук, в България и по целия свят, ние българите можем днес, чрез помощта си към стогодишната синя светиня, да докажем, че любовта ни може да направи чудото и да даде този толкова нужен мощен тласък на един клуб, носил толкова радост и щастие, да се изправи на крака. Трябва ни само една живителна глътка въздух, за да се изправим на крака и да полетим и дълбоко вярвам, че с общи усилия ще успеем това да се случи.
 
Скъпи сънародници живеещи по света, далече от България, аз, Наско Сираков, който бях избран от феновете да застана начело на любимия си клуб в този катастрофален момент за него, се обръщам към вас с надежда и вяра, за вашата помощ, за да докажем, че дори и разпръснати по света, заедно можем да вършим чудеса, заедно сме силни и ще успеем!

Благодаря на Цветелин Димитров - продуцент на клипа, на Йордан Георгиев - оператор и на всички участвали в клипа спортисти, артисти, певици, за любовта и подкрепата им към "Левски" в този труден момент!
 
Обръщам се към всички медии, с молба да публикуват клипа в този тежък момент за “Левски”!
 
Заедно ще спасим "Левски" и той ще се върне към корените си!
 
Ваш Наско Сираков


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    30 1 Отговор
    Давай пари, нали имаш заводи бе насе...
  • 2 123

    29 1 Отговор
    Пълна пародия! Жал ми е!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мим33

    19 1 Отговор
    Абе Наско,това добре,ама до време.Неможе постоянно от хората да се иска.Вземай нещата много по насериозно,давай акции на някой богат бизнесмен,ако ще и от чужбина,за да оправи веднъж завинаги клуба,иначе няма да я бъде тая..
  • 5 3.14К

    25 0 Отговор
    Уникално! Президента просяк! Защо не си остави акциите на спасителя на България! Май си направи криво сметката, като се сгъна на Боко и очакваше да му набута кинти. Сега продължавай да простиш. Вземи и ревльото, за да ги разчустваш.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 СТАЛИНка георгиева

    18 1 Отговор
    Отвратителен човек
  • 8 Киркор

    15 0 Отговор
    Дарявайте,Насо и Тити са дошли за последна жътва!!!
  • 9 Голем смях

    21 1 Отговор
    Ами да помогнат и на Етър и Дунав тогава всички българи.Левски да не са някви специални примадони.И с тях и без тях все тая.И без петел слънцето ще изгрее.
  • 10 месара

    15 0 Отговор
    тоя нали го назначиха за милионер собственик , що проси ? !
  • 11 братиньо

    11 0 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува!
  • 12 къде е

    7 0 Отговор
    Тити....
  • 13 ала бала

    5 0 Отговор
    Не! Просто в Фалит!,и напред....
  • 14 Гост

    13 0 Отговор
    Имаме държава да поправяме. Когато поправиме държавата, ще помогнем на отбора. Не се мазни никога на мутрите, защото вредиш на отбора. Докато държавата се управлява от мутри, приоритетът е друг.
  • 15 Гзт

    9 1 Отговор
    Защо да давам за тях аз футбол и спорт бе гледам . Да се проявят както могат ако няма пари закривай и готово .
  • 16 ФАКТ !!!

    7 0 Отговор
    Това е много жалко,защото и тук има МАФИЯ !!! ОКРАДОХА парите бившите началници и директори и не знам си какви,а сега искат пари от хората,които избягаха от държавата с жълти стотинки !!! Да ВЪРНАТ парите на клуба,тези които са го управлявали !!! Мафията е навсякъде,затова ,хайде да има разследване за клуба !!! Бивши шефове имат хотели,те да спасяват клуба !!! СТИГА сте искали пари от хората !!! Жалки сте !!
  • 17 Шопо

    10 0 Отговор
    Да,бе ! Да късат о залъка на децата си да давате по 50 000 € заплати на Кафу,Мафу и Фафу !!!
  • 18 Стунджи

    8 0 Отговор
    Извинете се на БОЖКОВ и излезте да съборим МУТРАТА дето ви лъга толкова време! ИЛИ НЕ ВИ СТИСКА ?
  • 19 Това не е

    6 0 Отговор
    срам!Думата `Фалит`не е обидна дума!Това е решение и т.н.....

    Коментиран от #20

  • 20 така е

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Това не е":

    Начисто и за 3години `Левски`ще бъде на мястото си....
  • 21 hmhmhm

    6 0 Отговор
    Насе, къде да пратя нЕкой смс, бре! Жа одити ли на дискотека довечира, да изпразнувати пубедити?
  • 22 Ventura

    8 1 Отговор
    Намали заплащането на татуираните фолк-чалгаджий, и ги накарай да играят футбол, а не актьорско майсторство. Пък може и да потръгнат нещата!
  • 23 Кретени

    4 1 Отговор
    Пъчльо и Ревльо просяци
  • 24 Срам

    1 3 Отговор
    Платените фенове на Божков протестантите да ходят да работят и да дават нали са велики с сегс6даи те пари ние сте работим точно за вас в чужбина. Обадете се на Божков що ви дава фалитал отбор пари ли няма а тои само зс протест има
  • 25 ФАКТ !!!

    4 1 Отговор
    Да стане ЛЕВСКИ и да види как се гаврят с името му !!! Както с НАРОДА се гаврят мафиотите,така и с паметта на ЛЕВСКИ !!! Нали имаме достатъчно МАФИОТИ в България и милиардери,сега да спасяват Левски !!!
  • 26 Бачкатор

    4 0 Отговор
    И кво вие не бачкате парите си кефа возите се с джипове праите се на шефове , а чалгамайсторите пари за партита искат... и ся давайте..... вие добре ли сте!??!