Last news in Fakti

16 Юли, 2020 12:10 1 978 7

Сираков изригна: При Левски няма да има тирета, запетайки, точки

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол-
  • фенове

Посланието ми към феновете вчера беше, че каквото и разделение и несъгласие да има, трябва да се загърби

Сираков изригна: При Левски няма да има тирета, запетайки, точки - 1
Снимка: БГНЕС

Новият собственик на Левски Наско Сираков говори преди медиите и заяви, към момента няма голямо развитие към привличане на нови спонсори, макар разговорите с потенциални партньори да се водят непрестанно. Босът на “сините” изрази учудване, че част от евентуалните спонсори, които преди сами са търсили клуба, сега изпитват проблеми с бюджета си за реклама.

"Наясно са всички, че ножът е опрял до кокъла. Не спираме да работим по различни идеи и неща. Странно е, че спонсори и рекламодатели, които сами ни търсеха, сега  се отдръпват, защото имат пробелми с бюджета за реклама. С този клип ще дадем началото на сериозен оздравителен процес, от който се нуждае клуба. Апелирам нашите фенове да предриемат сериозни усилия за абонаментните карти. Разчитаме много на това, за да стъпим на здрава основа". 

"Не искам да влизам в режим на обяснение. Продължаваме всеки ден да се срещаме с хора, които искат да рекламират или спонсорират Левски. Когато стигнем до договорка ще бъдете уведомени". 

"Има интерес към наши играчи, това е другото перо, на което разчитаме. Да можем да покрием финансовата дупка между февруари и този момент. Ние забележки към нашите футболисти и персонала нямаме никакви. Всички проявават разбиране. При всички положения смятам, че всички футболисит, които можем да оставим в клуба, нямаме да имаме проблем да ги задържим".

"Изготвени са всички докумени. Имам три седмици, в които трябва да платя този данък. Искам да ви уверя, че е изключигелно малък. Понеделник или вторик този процес ще бъде завършен. Има футболисти, които могат да разтрогнат. Правим всичко възможно да ограничим щетите до максимум".

"Договорът с "Macron" го прекратих аз и се отказах. Имаме договор с "Joma". "Macron" имат право да търсят по съдебен път и да защитават своите права. Това не ни плаши. Това е мое лично решение да се обърнем към "Joma". 

"Левски няма проблем с лиценза. Намирам го не за смехотворно, а за целенасачено да се пуска такава невярна информация. Приятел съм с Румен Чандъров, но не съм го виждал от месец. Ако трябва да съм честен не искам да го виждам томно сега, защото му дължим сума за Здравко Димитров. Мога да уверя привържениците, че при Левски няма да има тирета, запетйки, точки. Ние проблеми с лиценза за участие във Висшата лига на България няма. Може да се появи проблем до 31 юли за европейския лиценз за догодина". 

"Вчера имах повече от двучасов разговор с фракциите. Посланието ми към тях беше, че каквото и разделение и несъгласие да има, трябва да се загърби. Само единно всички можем даотпарвим послание към феновете, което смятам, че е и силата на Левски".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синфен

    17 0 Отговор
    Въобще при Левски няма да има нищо , даже и отбор !
  • 2 Пената от Мировяне

    13 1 Отговор
    Не тирета, Леффски няма да го има
  • 3 345

    11 1 Отговор
    Ще има много яко дерби Левски Чепинци срещу Левски Подуене
  • 4 един

    6 0 Отговор
    потъват,бавно и сигурно.
  • 5 Копейкин

    4 0 Отговор
    Говядата са сила
  • 6 3.14К

    4 0 Отговор
    Какви тирета, какви точки. Ти самият си една голяма ? Нали беше единственият възможен. И каква стана тя? Само питам.
  • 7 ужас

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Новият собственик на Левски Наско Сираков говори пред медиите и заяви, към момента няма голямо
    СТРУПВАНЕ на нови спонсори.