Last news in Fakti

16 Юли, 2020 13:37 1 860 5

Павел Колев разкри колко са продадените абонаментни карти за сезон 2020/21

  • левски-
  • павел колев-
  • абонаментни карти-
  • футбол

За първа година направихме така и българите в чужбина да си закупуват абонаментни карти

Павел Колев разкри колко са продадените абонаментни карти за сезон 2020/21 - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри колко са продадените абонаментни карти за сезон 2020/21 до момента. Той стори това по време на днешната съвместна пресконференция с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков.

"Малко над 300 са продадените абонаменти карти. Горе-долу по 100 на ден. За първа година направихме така и българите в чужбина да си закупуват абонаментни карти. Идеята на този клип беше да се обърнем към всички онези, над 1 млн. българи, живеещи в чужбина. Те и до този момент се включваха активно. Обаждаха ни се от Америка, Австралия... В Европа знаем, че почти навсякъде има левскари. За всички е ясно, че ситуацията в Левски е такава, че разчитаме на това, което клубът може да представите на феновете си като продукт".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалит

    10 1 Отговор
    Насо и Тити-професионални просяци!!
  • 2 Повтарям

    11 1 Отговор
    Левскар съм от времето на Патрата, Гунди, Теко, Соколето, Костов , Вуцов и другите, които играеха пред 70 000. Това беше Левски. Днес Левски е 10 малки негърчета и 1 бял вратар. На трибуните 100 дрогирани лумпена. Не ходя на мачове, това не е Левски. Фалирай, закривай, за да не се гаврим с тоя велик клуб.
  • 3 да викат

    5 0 Отговор
    `Неволята`...
  • 4 Фенът

    4 0 Отговор
    Отбора съществуващ с просия от народа
  • 5 емо73канар

    1 0 Отговор
    Няма проблем. Шиши, ще купи 40 хиляди , телетата ще кажат че са го направили те и пак ще са "най великите". Мили теленца, парк Росенец ви очаква, иначе ще си останете с 300 карти. И да не забравите да си вземете чалмите, че слънцето е жарко.