Last news in Fakti

17 Юли, 2020 14:23 11 468 13

Стойчо Стоилов: Това, което направи Стоичков, не е нормално

  • стойчо стоилов-
  • футбол-
  • цска-
  • христо стоичков

Най-големият български футболист написа: "Всички футболисти са бедствие, спортният директор друго бедствие, президентът друго бедствие"

Стойчо Стоилов: Това, което направи Стоичков, не е нормално - 1

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов направи любопитно изказване по адрес на единия от собствениците на клуба - Христо Стоичков. Пред колегите от "Топспорт" Стоилов коментира думата "бедствие", която носителят на "Златната топка" използва след финала за Купата на България, загубен от "червените".

Тогава най-големият български футболист написа: "Всички футболисти са бедствие, спортният директор друго бедствие, президентът друго бедствие".

"Моят коментар за думите на Стоичков ли? Това не е нормално за мен. Ако излезе с имена, да каже… Нека да каже кой. Аз имам много да кажа по тази тема", заяви бившият халф.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоичков си казва в прав текст

    12 6 Отговор
    Нещо такова ни трябва начело на държавата.
  • 2 2233

    31 2 Отговор
    И кое не е нормално Стойкас Стоилас че си бедствие ли ти неставаш за нищо чудно защо Ганчев те държи без нищо да правиш
  • 3 ЛЕВСКИ 1914

    16 12 Отговор
    А нормално ли е че докарате Литекс в София и излъгахте хората и ги накарахте на Литекс да викат името на фалирал отбор?
  • 4 Чорбата

    18 3 Отговор
    Стойчо , само ти ли пак не можеш да схванеш нещо казано в прав текст ?!
  • 5 Дългият

    16 2 Отговор
    Този ако беше кротък военният нямаше да го гръмне...и той е задно колело.Вместо да си извади поука пак се вре между шамарите...визирам реплики срещу Крушарски.... а и сега...
  • 6 hhhh

    20 2 Отговор
    май всички забравиха случая отпреди 10 г. някъде 2009 г. май беше - когато този престъпник стойчо с леко чукнатия джип от пенсионер с жигула и стойчо пиян залян тръгва да бие дядото в жигулата! - дядката в жигулата обаче е бивш военен и се защитава и го прозстрелва! в крайна сметка правдата възтържествува и пуснаха пенсионера на свобода - а стойчо продължава да кара пиян!

    Коментиран от #7

  • 7 ъхъ ъхъ

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "hhhh":

    Брей така го разказа, все едно се е случило пред очите ти. А годината е 2002

    Коментиран от #12

  • 8 Левскар

    4 2 Отговор
    Ловешки ПРАСЕТА
  • 9 ИСТИНАТА

    3 0 Отговор
    ТАМ където само се чуе за "бизнесфамилия" Ганчеви ФАЛИРАЛИ ЦСКА на 09.09.2016г,НЕ МОЖЕ да се говори за ЦСКА!!! НЕ МОЖЕ!!!
  • 10 Пеевски

    0 0 Отговор
    Уевски 1914 срещу Уевски-Подуене Първи кръг ,а регионална група
  • 11 Дерибеев

    1 1 Отговор
    Стоичковците са едни прости момчета, необразовани, с нисък праг на интелигентност и нищожен интелект. Не им се сърдете, че избухват понякога...те само това си могат.
  • 12 Деда ти

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "ъхъ ъхъ":

    А ти какво знаеш.Сигурно някакво страшилище се е изправило срещу Стоилов.Нали всички знаем какъв е интелектуалния багаж на повечето футболисти .Прости момчета с големи финансови възможности и самочувствие.Добре че човека с трошката е имал пищов иначе кой знае какво щеше да му се случи.
  • 13 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Само в родната му страна - България може да чуете всякакви ругатни и обиди по адрес на Хр.Стоичков. А цял свят се прекланя пред него и го обича! Естествено, че ради футбола и изявите му на футболния терен. Но защо никъде не го обвиняват, че не е изчел световната литература и не говори правилен английски? Уважаеми г-н "Дерибеев -№11",вървете в Каталуния и изречете тези думи за Стоичков там на всеослушание..... Ако не Ви разкъсат, добре ще Ви оплюят. Докато Вие сте градили висш интелект, той е ритал топка и се е научил да я рита отлично.Всеки човек със занаята и уменията си !!Където и да съм ходил по света, като кажа, че съм българин, прегръщат ме със викове - "Стоичков, Стоичков"....... Не викат Стоилов или "Дерибеев ".................