Last news in Fakti

18 Юли, 2020 14:47 1 896 2

Скандалният Балотели се срива до третото ниво на Италия

  • марио балотели-
  • бреша-
  • футбол-
  • серия а

Кариерата на атакуващия футболист в изпадналия в Серия Б тим приключи и в момента се води битка по какъв начин да бъде прекратен контрактът му

Скандалният Балотели се срива до третото ниво на Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът от Серия С Комо иска да привлече скандалният нападател Марио Балотели, който бе изгонен от Бреша.

Кариерата на атакуващия футболист в изпадналия в Серия Б тим приключи и в момента се води битка по какъв начин да бъде прекратен контрактът му.

Според „Скай Спорт Италия“, Балотели може да се присъедини към третодивизионният тим съвсем скоро. Комо завърши на 13-ата позиция в Серия С, но клубът има големи амбиции, след като се очаква той да бъде поет от индонезийски собственици.

В Италия дори се говори, че вече има предварителен договор между двете страни и от Комо са готови да изпълнят исканията на нападателя.

Марио Балотели реализира пет гола в 19 за Бреша през този сезон, но след възобновяването на Серия А той бе изгонен от клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Табаков

    6 0 Отговор
    През дългия ми,че оттатък!
  • 2 Геро

    5 0 Отговор
    Това подобие на футболист може да работи допълнително като плашило почасово по бостаните в Южна Италия.