Last news in Fakti

18 Юли, 2020 15:22 1 970 0

Невиждана кадрова криза в Барселона

  • барселона-
  • футбол-
  • ла лига-
  • алавес

Гостуването е без значение за Барса, който е сигурен за второто място

Невиждана кадрова криза в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Детронираният Барселона ще има само 16 футболисти на разположение за последния си мач от сезона в Ла Лига - срещу Алавес в неделя. Трима от тях даже са вратари, което означава, че полевите смени могат да са само три. 

Треньорът Кике Сетиен не включи допълнително юноши в групата, защото дубълът на каталунците има много важен двубой утре - срещу втория тим на Валядолид в директна битка за изказване в Сегунда. Жерард Пике, Иван Ракитич и Жуниор Фирпо са наказани, а с травми са Антоан Гризман, Самюел Юмтити, Артур и Усман Дембеле.

Заради липсата на достатъчно играчи Сетиен се отказа от възможността да изпрати Ансу Фари, Рики Пуч и Роналд Араухо в помощ на дубъла.

Гостуването е без значение за Барса, който е сигурен за второто място. Алавес също не играе за нищо, след като се спаси от изпадане.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА