18 Юли, 2020 15:40 1 355 1

Лоран Блан е вариант за нов треньор на Барселона

  • лоран блан-
  • барселона-
  • футбол

Наставникът е бил предложен на ръководството от мениджъра Жорже Мендеш

Лоран Блан е вариант за нов треньор на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Лоран Блан е вариант за нов треньор на Барселона. Френският специалист може да замени Кике Сетиен, пише "Мундо Депортиво".

Наставникът е бил предложен на ръководството от мениджъра Жорже Мендеш. Блан може да поеме Барселона още преди реванша от Шампионската лига с Наполи.

Очаква се в началото на новата седмица ръководството на Барселона да реши съдбата на настоящия наставник Кике Сетиен. Натиск за уволнението му оказва и капитанът Лионел Меси.

Блан за последно води ПСЖ през 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джевизов

    1 0 Отговор
    Да извика Костадинов да го потренира като го гони 20- 50 метра можу и онова плашило да сложат на вратата за да е по достоверна тренировката може да я провеждат на Парк де Пренс.