Last news in Fakti

2 Август, 2020 09:45 1 506 0

Наполи би Лацио за самочувствие

  • серия а-
  • наполи-
  • лацио-
  • 3:1-
  • чиро имобиле

Чиро Имобиле от Лацио вкара 36-ия си гол за сезона

Наполи би Лацио за самочувствие - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Наполи спечели с 3:1 срещу Лацио в мач на честта, тъй като изходът от него не можеше да промени мястото на двата отбора в крайното класиране. Още преди двубоя бе ясно, че домакините от Наполи нямат шанс да задминат шестия в класирането Милан и останаха на седмо място в класирането с 62 точки. Лацио, от своя страна, финишира на четвъртата позиция със 78 точки.

Фабиан Руис (9), Лоренцо Инсиние (54-дузпа) и Матео Политано (90+2) донесоха успеха на Наполи. Новият носител на "Златната обувка" Чиро Имобиле се разписа за Лацио в 22-ата минута с 36-ия си гол за сезона.  

Домакините поведоха в 9-ата минута чрез Фабиан Руис, който разпечата Томас Стракоша за 1:0. Лацио изравни в 22-ата минута, когато Адам Марушич сервира топката на Чиро Имобиле и той показа защо е голмайстор №1 в Европа. 

Лоренцо Инсиние върна преднината на Наполи в 54-ата минута от дузпа, а две минути по-късно Корея пропусна да изравни, след като топката срещна гредата след негов удар.

В добавеното време на мача Мертенс намери по перфектен начин Матео Политано в наказателното поле  и той не сгреши, оформяйки крайното 3:1 в полза на Наполи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА