Last news in Fakti

16 Август, 2020 11:20 1 611 3

Бранител призна: Престоят ми в Левски не беше един от най-добрите

  • деян лозев-
  • арда-
  • левски-
  • футбол

Престоят му на "Герена" бе само половин година, в който той изигра твърде малко на брой срещи

Бранител призна: Престоят ми в Левски не беше един от най-добрите - 1

Кайният бранител Деян Лозев разкри защо се е завърнал в Арда. През лятото той прекра­ти договора си с Левски по взаимно съгласие. Престоят му на "Герена" бе само половин година, в който той изигра твърде малко на брой срещи. 

"Престоят ми в Левски със сигурност не беше един от най-добрите, защото беше белязан с доста контузии. Благодаря на цялото ръководство на Левски, че ми влезе в положението, и им пожелавам успех", започна той. 

"Моето лично желание да се завърна в Арда. Няма значение дали съм имал други предложения, важното е, че на­правих това, което аз исках. Имаме силен отбор и ще се представим добре през сезона", заяви Лозев пред сайта на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гундий

    2 4 Отговор
    Левски са най добрите....само на белот
  • 2 Сини куци коне

    3 2 Отговор
    В чалгатеката сме фърстаджии след 2 линии...
  • 3 Мим33

    1 0 Отговор
    Прав си,че нне успя да се наложиш в Левски,може би вина имат и треньрите,че не те налагаха...