Last news in Fakti

15 Август, 2020 22:22 2 985 12

Арда и Левски не се победиха (ВИДЕО)

  • левски-
  • арда-
  • футбол

“Сините” завършиха мача с 10 души, "

Левски завърши при 1:1 в Кърджали като гост на Арда. Домакините вкараха чрез Иван Коконов в началото на мача, а Паулиньо изравни малко след почивката. Почти цяло второ полувреме "сините" играха с човек по-малко заради червен картон на Ивайло Найденов. 

Първата по-опасна атака в мача бе за "Левски". Здравко Димитров получи отличен пас по левия фланг, направи финт и стреля с левия крак. Вратарят на Арда Васил Симеонов изби в корнер.

Домакините отвърнаха на удара в 5-ата минута. Емил Мартинов успя да стреля към вратата на "жълтите" от Левски в този мач, но ударът му бе блокиран.

Арда откри резултата в 8-ата минута. Спас Делев проби през центъра. Топката стигна до Иван Коконов от краката на Делев. Коконов, останал сам, много хладнокръвно реализира под плонжа на Ники Михайлов за 1:0 в полза на домакините.

В следващите минути "Левски" натисна, но не успя да достигне до по-опасна ситуация.

В 23-ата минута Паулиньо имаше добър шанс да вкара. Здравко Димитров и Станислав Иванов си подадоха няколко паса по левия фланг на нападението на Левски. Вторият подаде точно в наказателното поле на Арда към Паулиньо. Бразилецът обаче стреля и след рикошет в крака на защитник топката излезе в корнер. След още два ъглови удара Здравко Димитров центрира много добре, Живко Атанасов се пребори за високата топка, но ударът му с глава бе спасен от вратаря Симеонов.

Отново от корнер в следващата минута, Спас Делев центрира отлично в наказателното поле. Там Емил Мартинов бе оставен напълно непокрит. Той скочи леко и стреля с глава, но ударът му излезе в аут.

До края на първото полувреме темпото на игра спадна, а положенията преди двете врати липсваха. В последната минута Найджъл Робърта се отскубна и стреля, но топката бе право в ръцете на Симеонов.

В 48-ата минута Левски изравни резултата. След атака по десния фланг Станислав Иванов изведе Найджъл Робърта. Той почти от аутлинията подаде към Паулиньо, който много хитро и хладнокръвно излъга вратаря на домакините и изравни резултата.

В 54-ата минута "Левски" остана с десет души на терена. Десният защитник фаулира откъсващ се нападател на Арда отзад и реферът Станислав Тодоров го изгони.

В края Мартин Петков измъкна една топка в центъра и подаде към Найджъл Робърта. Нападателят се откъсна сам срещу вратаря Симеонов. Той копна топката над стража, но късметът му изневери и кълбото се оплете в мрежата, но от външната ѝ страна.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    4 3 Отговор
    Че е слаб Левски в момента е факт.Много слаб е и Найденов от край време и твърдо не е за Левски,много голове са ставали по негова вина,но за мене учудващо неадекватен беше и Тодоров. Той като не му стига акъла,нали има помощници да му подскажат,че Найденов е с жълт картон,слаб е и е въпрос на време да го изгонят както и стана.Още на полувремето,трябваше да го смени..
  • 2 Поръчков съдия

    6 5 Отговор
    При първото положение имаше задържане на Найденов но съдиите си замълчаха а после последва фаул който не беше за ж.к. Вижте положението и съдията да се извини. Защо не побликувате оценките на съдиите?

    Коментиран от #3

  • 3 Мимчят

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Поръчков съдия":

    Вярно е и това,че наистина можеше да му спести картоните съдията,но пак казвам,чеНайденов не е за Левски,може би за Роз.долина става..

    Коментиран от #6

  • 4 Иво

    7 2 Отговор
    Безнадежден Левски. От тези слаба и нищо не става.
  • 5 Мим33

    8 1 Отговор
    Защита та на Левски е направо трагична и при един по добър противник, щяха да напълнят срекмето,но и в средата и в нападение,кажи речи същата работа.Незнам кога ще се оправим,сигурно няма да е в скоро време,като гледам нещата...
  • 6 Фен

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мимчят":

    Да разбирам ли , че ФК"Левски" е над нивото на Роз. Долина. Защото ФК " Левски" успешно би извъртял един равен с "Ракета" с. Мечкодав

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Гоуст

    4 0 Отговор
    Как Левски продължава да играе със същите играчи, с които биеха предишния сезоб и които се котират за по 1-2-3 млн евро, а когато секнаха парите, секнаха и победите???
  • 8 Мимчят

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Фен":

    Въпрос на тълкуване.Понякога такива отбори играят с душа и сърце и се раздават повече от тези звезди,които вече май са загаснали....

    Коментиран от #10

  • 9 един от стадото

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Фен":

    арда Кърджали, като Арда без филтър. Та сега, кой е силния кой е слабия. Махленските отбори вече точат зъби на Левски, голове им се правят на спарингпартньори
  • 10 един от стадото

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Мимчят":

    до някъде си прав. Чакаме Барселона на Арена Арда- иначе стадиончето си го бива
  • 11 Коко

    1 1 Отговор
    Аз незнам как още сираков не е захапал тоз измислен съдия тодоров.тоз б.....ун постояно свири по много тънък и злобен начин срещу левски,както и йорданов и сватбата,все юнаци.затова няма да видят евро мачове.а левски че е слаб ясно.ама ако беше вкарал черния онова положение незнам какво щяха да пишат червените журналя
  • 12 Еничари срещу полицаи

    0 0 Отговор
    Резултат 1-1 честито на печелившите!