16 Август, 2020 09:52 2 824 6

Венци Стефанов: Славия не може да предложи на Чочев 20-30 хиляди лева заплата

  • венци стефанов-
  • славия-
  • ивайло чочев-
  • цска 1948-
  • футбол

При нас няма шанс играч да получава такива пари

Венци Стефанов: Славия не може да предложи на Чочев 20-30 хиляди лева заплата - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше сигурен, че Ивайло Чочев ще подпише с "белите", но той реши да се присъедини към новака ФК ЦСКА 1948. Ето какво сподели словоохотливият футболен ръководител пред "Тема Спорт":

"Ние не можем да предложим на Чочев тези финансови условия, които му дават те. 20-30 хиляди лева заплата... Това са много пари. Фантастични цифри. При нас няма шанс играч да получава такива пари. Имахме принципна договорка с него, защото той знае, че когато се възстанови и поиска да излезе пак навън, няма да го спра. Докато там, като е подписал 2-3-годишен договор, ще се съобразява с техните изисквания. Всеки си прави сметката, той си знае защо избра тях.

Крив мач. Първият им гол падна в лош момент, в края на полувремето. Рано ни се контузи основен играч - Ради Кирилов, който често решава мачовете ни. Просто не ни тръгна играта. Има и такива двубои. Забравяме ги и гледаме напред. Няма лесни мачове.

Който мисли, че има такива - жестоко се лъже. Янис Карабельов не беше в групата заради очаквания трансфер в чужбина. Ще видим кой ще е отборът. Предполагам, че ще допълним групата с някой нов играч. Ще извадим и момчета от школата", сподели още Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕНА

    6 0 Отговор
    ТИ КАКВО СЪС ТРИ И МАЙМУНИ НЕ СЕ ЛОВЯТ. АКО НЕ Е ТОТО 1 И ПРОДАДЕНИТЕ МАЧЛЕТА СИ АУТ...

    Коментиран от #2

  • 2 Гост като гост

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРЕНА":

    Дали продава мачове, или Не продава Незнам
    Ама Левски затова фалира, с космическите заплати дето раздава.
    Прав си че с трици маймуни не се ловят, но това е реалността на заплатите на футболистите в България таван до 10000 лв ако искат да играт.
  • 3 ъъъъъ

    3 1 Отговор
    .... то и само с май муни не вина ги ста ва .
  • 4 ГЕРЕНА

    3 2 Отговор
    ЗАЩО ТОГАВА ТИРЕТО СЕ НАПЪЛНИ СЪС ИГРАЧИ ЗА ПО 20 25 ХИЛКИ ВЪВ ЕВРА. А ЗА ЛЕВСКИ: ОТБОРА ГО ФАЛИРАХА КРАДЦИ И МУ ШЕНИЦИ КОИТО БИБИТКО ПОСТАВЯШЕ.....
  • 5 3.14К

    3 0 Отговор
    Венци, не ни занимавай с глупости. Като бивш началник на Борисов, кажи за израстването му във вашата структура и е паднал за един час . А иначе се представяш за много остроумен. Но явно не ти стиска.
  • 6 Петър

    1 0 Отговор
    Обява:
    Продавам точки 088...............
    Венци