Last news in Fakti

17 Август, 2020 23:16 1 785 0

Херо: Имахме надмощие над ЦСКА 1948 през второто полувреме, но...

  • efbet лига-
  • берое-
  • цска 1948-
  • 0:0

''От резултата няма как да бъда доволен. От играта през втората част съм доволен'', категоричен бе старши треньорът на Берое

Херо: Имахме надмощие над ЦСКА 1948 през второто полувреме, но... - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Берое  Димитър Димитров, заяви, че е доволен от играта на своите футболисти, но не е доволен от нулевото равенство срещу ЦСКА 1948. Херо също така отбеляза, че „червените“ са бавили играта и добавеното време от 5 минути е било крайно недостатъчно за многото прекъсвания на игровите действия.

„От резултата няма как да бъда доволен. От играта през втората част съм доволен. Беше открит мач, но през втората част нашият отбор седеше много по-добре, имаше надмощие, много положения. Просто и късметът ни изневери. Това го има във футбола. Няма причини да съм недоволен от играта на моя отбор“, категоричен бе Димитър Димитров.

„Ситуацията на Макута с глава я отдавам на късмет. Вярно, реакцията на вратаря беше добра, но 50 сантиметра по-встрани и това беше гол. Някои ситуации трябваше да ги доразвием. Липсваше ни самочувствието в последната фаза от играта. Берое стоеше добре и само резултатът не ни задоволява“, допълни той.

„Може би и класа ни липсва в определени моменти, но това ни е класата. Няма причина да съм недоволен от отбора във всички мачове преди и след карантината. Надявам се новият, който чакаме, да пристигне и да ни донесе вариативност в атака'', сподели Херо.

„Естествено е, че искаха да бавят времето, само съдията не разбра, че го правят, без да го нападам. При положение, че те лежаха 15 минути, да се даде 5 минути продължение е несериозно“, добави специалистът.

„Търсим варианти, но не можем лесно да намерим нови футболисти, нямаме и финансови възможности. Ако намерим, ще научите първи'', поясни опитният бургазлия.

„Ние излизаме срещу всеки да спечелим. Колко ще успеем е друг въпрос. Ботев е обновен с чужденци, които вдигнаха нивото на отбора, но ние ще търсим победа“, завърши Димитър Димитров-Херо, отговаряйки на въпрос за предстоящия в следващия кръг мач с Ботев (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА