Last news in Fakti

17 Август, 2020 23:35 1 889 2

Краси Балъков: Искахме да победим Берое, но последният ни пас не бе точен

  • efbet лига-
  • берое-
  • цска 1948-
  • 0:0-
  • красимир балъков

Старши треньорът на ЦСКА 1948 смята, че нулевото равенство на неговия тим с Берое е закономерно

Краси Балъков: Искахме да победим Берое, но последният ни пас не бе точен - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, коментира равенството на тима си срещу Берое (0:0) в двубой от 2-ия кръг на efbet Лига.

"На фона на 90-те минути резултатът е закономерен, играхме организирано и компактно в защита, имахме положения на контраатака, но не реализирахме, тъй като ни липсваше последният пас. Нашите усилия са във всеки мач да побеждаваме. Искахме да победим и ЦСКА-София и Берое, но не сполучихме да спечелим", коментира той.

"Не ни достигна последният пас, не беше така точен, както ни се искаше, за да спечелим. Имаме 30 футболисти, всеки е готов да влезе и да играе. Целите на отбора са високи и се взимат класни попълнения. Чочев е минал прегледи и състоянието му е добро предвид контузията, която имаше. Трябва да поработим с него и скоро ще се появи в групата", добави Балъков. 

"Сериозен съперник, тази година efbet Лига ще е доста конкурентна, детайли ще решават мачовете, надявам се играчите да разберат сериозността на мача с Арда", каза още той по повод предстоящия мач от първенството срещу Арда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доктора

    6 1 Отговор
    Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш, нооооо заплатките ви не спират, па и мрънкате че населението не ви храни.
  • 2 доктора

    7 0 Отговор
    Що на барса им е точен примерно, стига оправдания, без заплати ритнитопковци некадърни.